Nobody's perfect. Like seriously.

Heisann! Jeg kan jo først begynne med å introdusere meg selv.
Jeg er Eva, jeg er 17 år - og bor i Oslo. Denne bloggen er laget av meg, Hanna, Theresa og Maria. Vi skal snakke om alt det du egentlig tenker, men aldri tørr å si høyt. Er det noe du gjerne vil vi skal snakke om så er det bare å kontakte oss på facebook, der heter vi; Eva Maria Theresa.
I dag hadde jeg tenkt til å snakke om en venn av meg. La oss kalle han ... Mr. Big.
Jeg har blitt kjent med Mr.Big i det siste, og har funnet ut at han er en hyggelig fyr. Veldig moden, veldig kjekk, og kanskje litt for selvgod. Han er ikke min typiske guttetype - jeg faller mer for gutter som ikke er så mye høyere enn meg, blå øyne (noe han forsåvidt har... eller de er mer grønne) blondt hår, ikke veltrente (ikke feite) og bleik hud ! Jeg vet, jeg er sær. Men jeg liker ikke de typiske kjekke guttene jeg føler meg bare ille til mote med dem.
Men la oss spore tilbake til Mr.Big - jeg har lenge tenkt at han er for god til å være sann. Og siden han er for god til å være sann - leter jeg etter feilene hans. En periode trodde jeg virkelig ikke at han hadde noen. Ok, det er å overdrive - han hadde noen feil fra starten av, men de var så små at de ikke kunne sammenlignes med mine. Jeg fant virkelig ingen store feil ved han... Inntil nylig.
Han blir fort nærtagen, ingenting er en spøk, lar du ikke han snakke så blir han forbanna. Han har også snakket om at sex ikke er en viktig ting for han - og at det indre er det som kommer først, så tar man seg av det fysiske etterhvert. Bullshit!
Jeg fikk en melding av han om at han ikke ville prøve seg på meg før jeg hadde pult han. Det var tydeligvis måten å vise at man er forelsket i han på.
Uhm...? Hvem sa jeg var forelsket? Jeg kan ærlig si at jeg mistet veldig mye respekt etter den samtalen.
Det er ikke det at jeg har et problem med sex. Det er deilig, og avslappende. Men en egenskap jeg ser etter i en gutt er at han ikke bare tenker på sex. Det trodde jeg at jeg fant i han - derfor ble alle de småfeilene ikke så viktig. Men etter at jeg innså at han er prikklik alle andre gutter, ble de småfeilene plutselig veldig store.

Så for å oppsummere det hele; han er en høytidelig drittsekk som tenker hovedsakelig på seg selv.
~ Eva

7 kommentarer

Susanne :)

10.aug.2010 kl.01:20

Hei Eva :)

Kanskje du ikke burde lete etter alle feilene, men se det positive i han?

Ingen er perfekte og for alt du vet, kan du angre senere om du ikke griper sjangsen nå som du har den?

Gutter er gutter, vanskelig å fortså seg på dem. Er det en ting jeg har lært de siste to månedene er det at alle fortjener en sjangse. Om de vil ta den eller ikke, er opp til dem, men da kan de heller ikke klage senere, om de velger å sløse den bort.

Håper alt ordner seg! Skal følge med videre :)

- Susanne <3

The love meadow.

10.aug.2010 kl.01:28

Du har selvfølgelig et poeng. Men jeg har det slik at jeg ikke greier helt å finne de følelsene for han som er nødvendige å gi.

Når man skal inn i et forhold så skal man være hel - slik at man kan gi alt av seg selv.

Jeg er ikke hel, og kan gi alt; dessuten vet jeg ikke om jeg vil gi han alt.

Selvfølgelig skal man følge magefølelsen innimellom.. Men skal du også gjøre det når du ikke føler noe som helst? Bare håpe at det blir bedre?

~ Eva

Susanne :)

10.aug.2010 kl.01:37

Jeg skjønner hva du mener. Og det er veldig viktig at man greier å gi av seg selv og være "hel" i forholdet man skal inn i.

For omtrent 2 måneder siden ble jeg spurt om jeg skulle følge hodet eller hjertet. De ville ikke bestemme seg for det samme. Jeg ble bedt om å følge magefølelsen! Og det gjorde jeg. Selv om det valget var riktig der og da, viste det seg å være feil i ettertid. Selv om det valget var feil, angrer jeg ikke på at jeg valgte å følge magefølelsen. Det kom mye godt ut av det også. Kanskje du burde gå ut i fra hva hodet og hjertet sier også? i tillegg til magefølelsen.

- Susanne

The love meadow.

10.aug.2010 kl.01:41

Men problemet mitt er at hode og magen er samstemt. De sier; get the fuck out of here!

Men hjertet sier; '' Ja, men jeg vil så gjerne ha en som er glad i meg''..

Det er ikke Mr. Big hjertet mitt snakker om. Hjertet mitt snakker om en generelt!

Susanne :)

10.aug.2010 kl.01:47

Hvis hodet og magen din sier det samme og hjertet skriker etter "Jeg vil ha en som er glad i meg"..burde du ikke gå for det.

Hvis det ikke er mr Big hjertet ditt snakker om, så er både hode, magen og hjertet samstemte.

Det er først når du har tatt et valg at usikkerheten kommer. Det er først når du har bestemt deg for å ikke kjøre på og gi det opp, at tvilen faller deg inn. Og om den tvilen kommer... vet du med sikkerhet at det er noe mer der enn du egentlig vil at det skal være.

- Susanne

The love meadow.

10.aug.2010 kl.01:49

Sant så sant.

Jeg og Mr. Big får ha det gøy en stund... kanskje jeg vet mer etterhvert.

Men han er nok et snik. Jeg føler det på meg !

~ Eva

Susanne :)

10.aug.2010 kl.01:53

Ta tiden til hjelp :) Fungerte for meg!

De er alle sniker, bare i forskjellige grader!

Masse lykke til

- Susanne

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits