The she-devil.

Heisann, Eva og Hanna her!
I dag skal vi snakke om jentedrama. Dramaqueens, woho - elsker dem! Vi har en venninne ... la oss kalle henne gullhår.
Gullhår har vært en venninne av oss en stund, hun kan være en utrolig søt engel, men også den værste djevelen. Selvfølig kan hvilken som helst jente være det - alle er jo det, dypt inne etterlannet sted. Men Gullhår, hun lar denne djevelen smyge rundt i henne, rett under overflaten.
La oss gå nærmere inn på denne 'gullhår'. Hun er ikke en 'typisk' digg jente. Hun er helt.. ok.
Nå juger vi litt. Hun har STORE pupper - der ligger tiltrekkings kraften hennes. og det gjør at alle våre guttevenner, sirker rundt henne før vi rekker å blunke. Det eneste hun trenger å gjøre er å vippe genseren litt ned, og blotte de gigantiske muggene.
Og vi har ikke de største puppene selv, så det gjør oss rådville. Men vi har faktisk personlighet - ikke en djevel som bare er ute etter å få den oppmerksomheten den trenger for å så dumpe dem, som om de er fjorårets gamle loff.

Ikke nok med at hun tråkker på sjelene til våre søte guttevenner, men hun er tvers igjennom falsk (sjokk? Nei, ikke egentlig) Hun er ikke bare en djevel ovenfor de stakkars hjelpløse guttene, men også mot de som står henne nærmest.
Hun leter etter noe som kan få henne til å virke som den fantastiske, hun leter etter ting som kan trykke deg ned, og gjøre deg om til syndebukken. Hun leter rett og slett etter drama. Hun finner den minste ting, og blusser det opp til hundre. Hun blusser det så sterkt opp at du ikke trodde det var mulig at det gikk ann. Hva skal man gjøre med sånne personer egentlig? Prøve å forstå dem, tenke på hvor misserabelt de egentlig har det under overflaten? Men tenk om de ikke er miserble, men at de rett og slett liker å være noe som dreper andre mennesker innvendig?
Skal man bare stå ved hennes side, og håpe at hun har noe godt inni seg. Dypt der inne? Vente på noe du egentlig er ganske sikker på at du ikke finner?

Hun har lenge holdt på slik. Og det sies at dårlige vaner, er vonde å vende. Men hvordan skal man bryte det ut for henne - forklare at det ikke kan være slik?
''Hei, du gullhår. Du ødlegger alle rundt deg, du gjør meg ille til mote. Kan du være så snill og slutte? For vennskapet skyld.. please?''  Hun kommer til å le deg oppi trynet. Hun kommer til å snu på hælen, gå sin vei - og bare lage et helvette for deg. Tro meg, hun kan lage et helvette også.

Så da sitter vi her da - i håpen om at de skal innse hva hun egentlig er, og gjør. Men de går rett i fella, har det gøy i et par uker, og sitter i flere måneder og klager over hvor virkelig fælt de har hatt det i det siste. Hver eneste gutt vi har kjent ender alltid opp med å si setningen: ''Hvorfor finnes det ingen snille jenter der ute?''

Ja... Finnes det egentlig noen snille jenter der ute?
~ Eva og Hanna

2 kommentarer

idawisth

12.aug.2010 kl.18:20

tusentakk for venneforespørselen!

hilsen idawisth :)

SolveigBrusdal :)

12.aug.2010 kl.21:54

jeg tror ikke det er noen som er snille heeele tiden da men :P <3 kunne ønske :) <3

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits