En naken mannerumpe? Nei, det var bare en fyldig dame.

Hvorfor er det alltid kvinner som må blottlegge seg på film og bilder?
Det har seg slik at i de fleste action-filmer, kjærlighetsfilmer, skrekkfilmer, thrillere, i så og si i alle sjangerne (bortsett fra barnefilmer, men det er faen meg ikke langt unna...) så er det en eller en annen naken kvinne med - om ikke flere. De blotter enten rumpa, eller puppene sine. Vi kvinner er faktisk så heldig at vi får lov til å ha musa for oss selv i filmer. Mens menn, de blotter absolutt ingenting - en sjelden gang. Bryst er ikke så fancy hos en mann, det er ikke like tiltrekkende å se et mannebryst som det er å se et kvinnebryst (missforstå oss rett. Selvfølgelig er det digg, å se brystene til en mann) men det er ikke like 'stort''. Men menn kan ta av seg t-skjorten uten å blotte 'edle deler', det kan ikke en kvinne.

Kvinner skal alltid være sexy, hun skal alltid ha store, fyldige pupper. Har hun ikke det, er gjerne kvinnen i filmen litt 'sær' slik at vi egentlig ikke forventer at hun skal ta av seg klærene. Er det rart at man alltid er skeptisk til å ta av seg klærene foran en gutt når verden rundt oss forteller at vi ikke kan ta av klærene med mindre vi har deilige fyldige pupper og feilfri kropp - og om det er noen  feil, så må vi være noen særinger som såvidt har tatt på en gutt.
Og hvis vi skal følge filmene, så ender alltid den sære jenta opp som den deilige baben. Hvordan hun blir det? Nei, hun kliner på litt sminke, så ble hun plutselig uber digg. Yeah - I wish it was that in the normal world.
~ Eva, Maria og Hanna

5 kommentarer

Ingrid J. :]

13.aug.2010 kl.20:30

Mhm, helt enig! Utrolig godt poeng, kvinner må liksom alltid blottes!

CONSTANSE

13.aug.2010 kl.20:32

godt poeng du har der:p

annadaa

13.aug.2010 kl.20:35

enig, nobodys perfect -ikke alle kan se "perfekte" ut

helenaahs

13.aug.2010 kl.21:10

enig :-b

<3 Sidurela

13.aug.2010 kl.21:19

e3nig.

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits