You liar!

Jeg skal ikke påstå at livet mitt består av løgner, for det vil være å lyve. Men jeg har erfart at man ikke kan stole på andre enn seg selv. Det er ingen andre i denne verden, enn deg selv, man faktisk kan stole fult og helt på. Som alle andre normale 17-åringer har jeg mine gode venner jeg forteller hemmeligheter til - som har fått min tillit. Men hva gjør man når noen av dine aller nærmeste gir deg et slag i trynet og bryter all denne tilliten?
Jeg vet svaret - du blir knust...
Jeg har selv opplevd å bli løyet til, rett opp i trynet flere ganger, blitt såra av mine aller nærmeste , av de jeg trodde jeg kunne stole på -  ironisk, ikke sant? Man bruker år på å bygge opp tillit, på skape et spesielt bånd med noen. Man gir alt av seg selv for å overbevise denne ene personen om at "Du kan stole på meg". Og før du vet ordet av det, før du i det hele tatt rekker å få en liten forvarsel.. er denne tillitten brutt. Slitt ned helt til bunnen av, brutt av; som et stykke opprevet papir. Man må starte fra scratch, fra begynnelsen av.


 

Ja, jeg lyver jeg også. Som alle andre mennesker kommer jeg med hvite løgner her og der, men hei - det er normalt, eller hva? Hvem har vel ikke kommet med "Ehh.. jeg er ikke hjemme akkurat nå", for å slippe å gå ut? Jeg må i værtfall si meg skyldig der! Jeg sier ikke at det er pent å lyve, men så finnes det forskjellige grader med lyving. En liten hvit løgn, eller en liten overdrivelse er noe alle kan komme med. Men så finnes det noen andre, noen grovere. Ja, riktig... de som lever for å lyve, de som lever for å skape rykter og drama. - Lystløgnerne.
Jeg kjenner et par av de, faktisk! Ikke verdt å rote seg bort i sånne folk. Det blir bare dritt og faenskap ut av det. Konstante rykter og falske påstander som svirrer rundt i lufta. Som en tung mørk sky som tørster etter å se litt solskinn.

Løgn ja, det er noe som mange baserer livene sine på. Folk lyver og håper at det er finnes noen som kan tro på dem.
Enkelte lyver for å skjule noe dem har gjort, feil de har begått,  ting man skammer seg over - sannheter som de ikke vil ha frem. Andre lyver for å få status, for å tro at de selv er noe mer enn det de er.
Men en dag så kommer sannheten frem, samme hvor fæl, ond og grufull den egentlig er.
- Den kommer alltid ut.

 

~ Hanna

6 kommentarer

Bra skrevet :)

Malin Gregor - Lager Headere

14.aug.2010 kl.12:45

Bra skrevet altså:))

CONSTANSE

14.aug.2010 kl.12:50

du har veeeldig rett i det du skriver, bra tema å ta opp på bloggen :-)!

The love meadow.

14.aug.2010 kl.12:52

Takk folkens :) Koslig at dere leser!

mne - livin my life in Singapore

14.aug.2010 kl.13:56

kjempe bra innlegg! :)
så sant, så sant..

bra skrevet!!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits