Sukkersøt tortur

Hei, dette er Theresa!
er litt nervøs siden dette er første gang EVER at jeg blogger, men skal prøve så godt jeg kan..

for en måned siden møtte jeg en fyr. du tenker kanskje, "ja? og så?" men det som er med meg, er at jeg aldri møter noen jeg liker, og når jeg sier aldri, så mener jeg ALDRI. jeg har aldri vært ordentlig forelsket før. jeg har aldri egentlig hatt en ordentlig kjæreste, ikke som jeg er stolt av å kunne kalle kjæresten min ihverfall. jeg er vel en av de man kan kalle "søt" og "uskyldig".
for en måned siden dro jeg til U.S.A, der møtte jeg Heith, "the one" hvis man kan kalle han, det. han har alt det jeg trenger og ser etter hos en gutt. han har lysebrunt hår og de mest blå øynene jeg har sett. mange sier at de ikke bryr seg om utseende.. men jeg er ikke redd for å si at jeg er overfladisk, for jeg er jo det! når det kommer til gutter/jenter (ja, jeg liker begge) er jeg UTROLIG overfladisk. ikke bare er han pen, men han har ingen anelse om at han er det heller. han er virkelig ikke lik noen gutt jeg har møtt på bare 17 år. han er veldig intelligent også. han er i en sånn spesial klasse for smartinger, og til å med der er han en av de smarteste! for å legge på enda mer, er han kjempe morsom, og han vet alltid hva han skal si for å få meg i godt humør. man skulle egentlig ikke trodd at jeg og han passer sammen, siden han er sjenert og rolig mens jeg er DEN bråkebøtta som aldri holder kjeft. men jo vi har en perfekt balanse. han roer meg ned, og jeg får han til å åpne seg opp.

vi var sammen hver eneste dag, tre uker i strekk, og vi gikk aldri lei av hverandre. jeg kan si ærlig at jeg forelsket meg etter de tre ukene, og jeg kan ærlig si at han føler akkurat det samme. alt er så utrolig sukkersøtt samtidig som det er tortur, fordi jeg ikke får se han hver dag. det eneste jeg drømmer om er å få våkne i armene hans hver dag. noe som jeg vet ikke kommer til å skje. ihvertfall ikke på en lang stund.
jeg prøver, jeg prøver hardt å ikke være naiv som jeg har vært før. men det er utrolig vanskelig, når jeg vokner opp hver dag, med allerede en tekstmelding fra han; hvor det står søte ting med ekstra sukker på.

han kommer i høstferien, flyr hit til Norge bare for å være med meg. han er ikke bare perfekt på alle måter som betyr noe, som en bonus er han søkkrik også. så familien hans har ingen problemer med å sende han til Norge av og til. jeg tenker fsktisk på å feire jul der nede. og vi har snakket sammen om at han kanskje skal begynne å dra til Norge annenhver helg! fantastisk hva?

dette er en fyr jeg vet ikke bruker meg eller som forventer noe av meg. han er like uskyldig og uerfaren som meg, noe som passer meg godt. han er ikke som ANDRE. han er bare... annerledes.
han er perfekt. jeg vet det, ingen er perfekte. men når jeg sier at han er perfekt, mener jeg ikke rett ut "perfekt"
det jeg mener er at han er perfekt for MEG.

~ Theresa

4 kommentarer

Åå, misunner deg! Du har jo funnet DEN drømmegutten!

Men alikavell, er det jo litt kjipt.. den følelsen av å være så langt ifra den man er forelsket i , eller elsker.. det gjør vondt. Så jævlig vondt! Jeg vet hvordan du føler det .. og det er seriøst en av de værste følelsene jeg har hatt i hele mitt liv. Men din drømmegutt vil iallefall besøke deg, og vil satse på deg.. noe som aldri kommer til å skje mellom meg og min "drømmegutt".

henryogverro

14.aug.2010 kl.23:23

Det er jo kjempe bra! Håper dere klarer å holde kontakten til tross for avstanden. Han høres jo ut som en skikkelig bra fyr :)

Ellen Gustavsen

15.aug.2010 kl.11:42

enig med Vilde Hk!

håper dere klarer å holde det videre til tross for avstanden! :))

Jessie Usagi

15.aug.2010 kl.21:43

Nawww~ Venninna mi har et avstandsforhold, og det har vart nesten ett år. De er sååå søte sammen, og de snakker med hverandre på msn omtrent hver dag. Han bor i Italia, men de treffes hver gang de får muligheten til det. De har tatt bilder sammen og lagt dem ut på nettet, slik at det er liksom veldig offisiellt, og dermed litt mindre tvil. Så jeg mener at det kan definitivt funke!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits