Mannegris..

"Jeg kunne føle de stikkende øynene i nakken. De hadde fulgt meg lenge. Mørket kom smygende på, som en slange, på jakt etter sitt bytte, og jeg, jeg hadde enda ikke kommet meg hjem. Det begynte å bli ekkelt. Hvor enn jeg snudde meg kunne jeg føle øynene hans bore seg inn under huden på meg. Jeg prøvde å unngå øyekontakt, men enda han visste jeg ungikk han, holdt han øynene sine på meg, som superlim på baksiden av en papirbit - ubehagelig."

Jepp, sånn er det nå til dags! Spesielt vi jenter er preget av en verden hvor menn sikler etter oss bare vi så vidt går ut døra. Hvor enn vi beveger oss og uansett hva vi går kledd i, er det alltid en eller annen mannegris som snur seg etter oss. Jeg mener, hvis man først skal glane, kan man i det minste gjøre det litt diskre. Men neida, har mannegrisen først fått øye på deg, er det "no way back".  Med munnen på vidt gap, og siklet strømmende ut, ser han på deg som dagens bytte. - EkkeltMen hvorfor? Hvorfor skal ikke vi få gå kledd i hva vi vil og gå ut når vi vil, uten å måtte få en eller annen idiot hengende etter oss? Er det virkelig vanskelig å holde øynene sine for seg selv? - Utrolig... Det er i disse håpløse stunder, med konstant stirring at man skulle ønske man så ut som gårsdagens middagsrester. Skal jeg være ærlig, tror jeg ikke det hadde spilt noen rolle. Denne typiske mannegrisen går på alt og alle. Uansett form, fasong, størrelse, alder, hårfarge eller klesstil, ser mannegrisen på deg som om du skulle være en eller annen guddommelig kvinne fra paradis. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes dette begynner å bli veldig slitsomt.

~Hanna.

8 kommentarer

Hanne <3

15.aug.2010 kl.01:44

Enig! :s ekkelt...
Veldig enig! det er så ubehagelig -.-
ekkelt ! - har ikke skjedd med meg nei (:

Jessie Usagi

15.aug.2010 kl.21:38

Helt enig, jeg føler meg mye tryggere med folk rundt meg. Jeg prøver å fryse det ut, men kan ikke la vær å tenke på det. Skikkelig ekkelt, men det kan være utrolig positivt noen ganger også. Jeg har for eksempel ingenting i mot blikk fra søte gutter som virker mer gentlemanly enn siklerne.

Det er nesten som om de aldri har sett kvinnfolk før, det er helt ufattelig.

Starting all over again

16.aug.2010 kl.19:24

er ganske enig der ja !!!

Hei

16.aug.2010 kl.21:03

Jeg syntes at bloggen deres virkelig ikke holder mål til å bli en blogg noen ville bruke tid på å lese. Dere skriver dårlig og har dårlige poeng. Jeg gidde i hvertfall ikke å sløse bort mer tid på å lese bloggen deres.

Tina Adele

16.aug.2010 kl.23:41

jeg er så enig så enig!

du var btw en av de som meldte deg på blogg vs blogg, se om du ble en av de fem finalistene?:)

Maria

17.aug.2010 kl.15:16

Hei: Voks opp.

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits