I'm so over him!

"Jeg er så over han!"...lyder kjent ikke sant? Er det en ting jeg helt sikkert vet, er det at man en eller annen gang i livet kommer til å si akkutat den setningen. Ja, du hørte riktig! Disse fem små ordene vil før eller siden bli sakt, og gjentatt flere ganger i ettertid. Om jeg har sakt det enda? - Ja.

For under en måned siden slo jeg opp med kjæresten, fordi han hadde vært utro to ganger. Drittsekk, sa du? - Ja, jeg er helt enig. Men selv om han har vært en idiot, en skikkerlig tulling, greier jeg ikke la være å tenke på de fine stundene vi hadde. Hver natt jeg legger hodet ned på puta, kommer de samme minnene opp. Alle stundene hvor jeg følte meg som verdens heldigste, eller stundene vi bare lå å så på hverandre, dukker konstant opp, Alle klemmene, kyssene og smilene vi delte, er minner som popper opp som et irriterende sprettoppvindu som ikke vil ned. Det hele ender med en lang og søvnløs natt. - slitsomt.

Men hvorfor skal det være så utrolig vanskelig? Det eneste man vil er å komme seg videre og glemme fortiden. Er det virkelig for mye å be om? "Jeg er så over han" - Fem lette ord å si, men desverre er det alt for lett å si det, uten å mene det. Man prøver å overbevise seg selv, og alle rundt seg, om at dette er noe man mener. - Noe man vil mene.
Tiden går og man er overbevist om at man er over han, og at følelsene er helt borte. Selvfølgelig støter du på han igjen, og han smiler til deg, som han alltid gjorde da dere var sammen. Det fine, søte smilet du en gang kalte "mitt", lyser mot deg... og vips, følelsene bobler opp igjen - typisk.

Det er i dette øyeblikket man innser at man ikke kan lyve mer for seg selv og andre. Sannheten er at man savner det. Savner alle stundene man hadde, all tiden man delte. Alle kyssene og alle de lange blikkene man vekslet. Man savner noen som kan holde rundt deg å fortelle deg at du er herlig. I ettertid innser du at det forblir minner. Minner som borer seg fast - som ikke vil gi slipp.

 "We do not remember days; we remember moments"...

~ Hanna

4 kommentarer

Charlotte <3

23.aug.2010 kl.06:57

dumt han var utro! ja, drittsekk! men ta tiden til hjelp, så kommer du deg over det etterhvert :)

Victoria Anne

23.aug.2010 kl.07:27

Skjønner åssen du har det..

Jeg var opp og ned med en fyr i rundt 8 måneder og han gjorde meg psykisk syk.. jeg gråt hver dag, var bare sur og lei meg heele tiden, og han var slem mot meg! sa stygge ting osv, som at han håpa jeg døde, men klarte fortsatt ikke bare gi han opp.. nå har jeg funnet meg en annen gutt! en gutt som er helt fantastisk snill mot meg..

du må bare tenke at det her SKAL du klare.. du SKAL klare å gi han opp! ikkesant? tar bare litt tid<3

Charlotte elsker foto

23.aug.2010 kl.07:39

huff da ..
:/ fryktelig.

skjønner ikke hvordan noen kan være så onde, så fæle, å være utro mot kjærsten sin!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits