Nei, det ble visst ikke slik likevell..

Selvfølgelig blir det ikke slik som man forventer. Derfor burde man egentlig lære seg å aldri forvente noe som helst - av noen. Første skoledag er da nettopp passert, og du får se de nye klassekameratene dine. Den personen jeg likte aller best har byttet skole, og den personen jeg like minst har også byttet skole.

La oss kalle han jeg liker minst for 'bolla' og han jeg liker best for 'tuppen'.
Bolla har vært forelsket i meg i over et år - det har rett og slett gjort han til løpehunden min. Han er alltid er for å irritere vettet ut av meg med sine unødvendige spørsmål, men jeg må innse med meg selv at han faktisk var en god venn. Han backet meg opp når jeg trengte det. Han sa jeg skulle gi faen i de som ikke fortjente meg, og ba meg stå på for de som gjorde det.
Jeg har kanskje ikke behandlet han så veldig godt, og det skulle jeg kanskje ha tatt tilbake. Men han var alltid morsom å lage vitser av (rett foran han, selvfølgelig) og å få se at han lo av dine forferdelige vitser.

Tuppen burde egentlig være han jeg ikke likte i det hele tatt, og Bolla skulle ha vært den jeg likte. For de var stikk motsatt av hverandre. Bolla ba meg stå på videre, Tuppen ba meg dra til helvette med hele greiene. Han ba til og med meg dra til helvette. Kanskje det var det jeg likte ved han?
For det har bestanding vært slik at alle mine gutte venner har rett og slett stått på alle fire og kysset meg på beina. Han gjorde ikke det. Endelig en som ikke tok meg så fuckings høytidelig. Han kom kommentarer om hvor stygg jeg så ut den ene dagen, og hvor søt jeg var dagen etter. Bolla løp alltid etter meg og fortalte at jeg var vakker..

Moralen i dette er vel egentlig at man skal ta vare på alt man får tildelt - selv om ikke alt er like kult.
~ Eva

7 kommentarer

Silje Simo

23.aug.2010 kl.15:44

fint bilde;)

runa - just live your life

23.aug.2010 kl.15:46

fint bilde :-D

anngjertrud

23.aug.2010 kl.15:49

pent skreveT! ; )

christina

23.aug.2010 kl.15:52

nice bilde ;)

Tina ♥

23.aug.2010 kl.16:27

jeg prøver og forvente minst mulig , for da blir jeg ikke skuffa.. : )

fint bilde

<3Sol Corneelia

23.aug.2010 kl.16:53

Fint bilde :D

Jeg prøver å forvente minst mulig, for man bruker å bli skuffa da. :)

annadaa

23.aug.2010 kl.22:02

du skriver så bra :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits