You make me die inside.

Det værste som finnes her i verden, etter krig og skittene eks kjærester - er når en  av dine gode venner svikter deg. Greit da, han jeg skal snakke om nå er faktisk en skitten eks kjæreste, men han ble en god venn av meg. Vi var gode venner, og vi trivdes veldig i hverandres selskap. Han er to år yngre enn meg (nei, jeg er ikke pedofil, han var veldig voksen i huet), men plutselig dumpa han tre år i huet. Jeg husker jo selv hvordan det var å gå i 10ende klasse - sex var noe helt annet enn det dèt hadde vært i 8ende eller 9ende. Det var flere som begynte å ha sex..
Men folk som skryter på seg sex er bare ubehagelig, og det er ekstra ubehagelig med folk som skryter på seg sex med deg.

Tenk deg at du går rundt til hele klassen din, hele kullet ditt på skolen, og forteller at du har ligget med en andre klassing. Det gir sikkert status på en eller annen måte, tenk deg om du skal ligge med en av de jentene, og de merker at 'hallo, du har ikke ligget med noen' ... hvordan skal du forklare? Forklare at den andreklassingen var ræva i senga? Ikke nok med at jeg blir ydmykt med at han lyver på at jeg virker som en gris, men så kan jeg risikere at han juger på seg at jeg er dårlig. Hallo ... Ingen får lov til å si det altså!  Og hvis det til og med ikke er sant?
æsj, jeg begynner å rødme av hvor flaut det hadde vært. Jeg hadde ikke tålt det i det hele tatt, det å drite seg ut slik.

Men hva skal du gjøre hvis personen du juger at du har hatt sex med, finner det ut?
Hørtes i hvert fall ikke kult ut. Jeg konfronterte han. Han latet som om han ikke visste hva jeg snakket om..
det skal bli interessant å se om han tørr å fortsette. Jeg skal i allefall fortsette og avkrefte rykte. For jeg er ikke en ekkel andre klassing som ligger med gutter som såvidt har fått hår på kuken.

Har noen løyet om at de har hatt sex med deg?
Hva synes du jeg burde gjøre, om han fortsetter?

~ Eva.

2 kommentarer

Lejla

28.aug.2010 kl.21:25

ojj:( er litt usikker jeg!!
Jeg har jo så lite erfaring med sånt at det jeg har å komme med mest sansynlig ikke vil hjelpe mye.

Men selv hadde jeg snakket med han , gitt han en sjangse til for å se om han ville si sannheten.

Hvis ikke hadde jeg nok kuttet han ut helt. Null kontakt. Jeg ville ikke hatt noe med han å gjøre.

Jeg hadde vært så sur, så flau.. Men hvis jeg skulle klart å komme meg videre, så ville ikke jeg hatt noe med han å gjøre.. og latt folk tro det de vil. Ikke en patetisk , liten gutt skulle få ødelagt for meg. For mitt liv..

Håper du finner ut av dette! Vil virkelig hjelpe deg.. men som sagt, jeg har null peiling..

Stå på! Dette klarer du.

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits