Not good enough!

Jeg får hele tiden høre at jeg er kjempe kresen på gutter. Ingen er pene, ingen er kjekke og ingen av dem er "min type" gutt. Det er alltid noe feil ved personen. Uansett hvor kjekk, søt eller koslig folk rundt meg synes gutten er, er jeg alltid uenig. Hvorfor?
Skal jeg være ærlig, så vet jeg ikke. Jeg har hele tiden nektet for at jeg har vært kresen. Jeg har hele tiden sakt til meg selv at jeg ikke har hatt høye krav når det gjelder kjærestemateriale. Men nå, nå som jeg tenker tilbake, har jeg endelig insett at jeg er tidenes mest kresene jente. Jeg mener, halo? Det får da være grense på hvor høye krav man skal ha! Mine krav har nærmest vært overmenneskelige!
Man må rett og slett innse det. Det finnes ingen som har perfekt hår, perfekte øyne, perfekt smil, perfekt kropp eller perfekt personelighet. Det er alle disse småfeilene som gjør personen så spesiell og unik på alle mulige måter. Ingen mennesker er født uten feil, og da må jeg heller ikke lete etter en som er feilfri. Man skal ikke grave etter feil, hvis de ikke er der.Nå er det på tide at jeg setter ned foten og senker kravene mine. For hvis jeg fortsetter slik... kommer jeg til å dø som en 80 år gammel ensom ulv.

~ Hanna

5 kommentarer

josefineevensen

05.sep.2010 kl.19:58

hehe, jeg vet om fler som er skikkelig kresen på gutter, så du er ikke helt alene, men kanskje det kunne vært litt lurt å senke kravene sine littegranne ja :)

Ingrid J. :]

05.sep.2010 kl.20:25

Jeg hadde høye krav en stund, og ble alltid skuffet :p nå prøver jeg seriøst å ikke tenke på kravene, og heller ta det som det kommer. Og det tror jeg funker, har nesten en på gang nå ;D

The love meadow.

05.sep.2010 kl.20:52

Godt å høre at jeg ikke er alene :) Burde nok senke kravene mine en del ja!

Enig, jeg får ta det som det kommer og ikke tenke så mye på alt annet :)

Tina Adele

06.sep.2010 kl.13:13

bra skrevet :) nei, du er absolutt ikke alene om og være kresen på gutter, jeg kjenner mange som er det!

jeg digger bloggen deres, btw, og jeg er fast leser :D

Purpleboardrider

06.sep.2010 kl.21:39

Bra skrevet :) Tror kanskje mine krav er litt høye å... Har egentlig aldri tenkt på det :P

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits