Omg - let me love you down. There's so many ways to love ya.

Det har seg slik at jeg har kjent Mr.Hot i en uke ... Æsj, jeg liker ikke å objektifisere gutter. Vi kaller han heller; Fredrik.
*begynner på nytt* Det har seg slik  at jeg har kjent Fredrik i en uke, eller jeg kom i kontakt med han igjen for en uke siden.
Jeg er kanskje litt gammeldags av meg, jeg liker det å kunne se fram i fremtiden med den gutten jeg forelsker meg i. Vi må kunne ha en framtid, og ikke bare ende etter noen måneder. Jeg vil ha et forhold slik at jeg kan ta med gutten hjem, og introdusere han for familien (selv om det er det kleineste som finnes i verdens historien) Men det er virkelig noe jeg vil. Hvis stemoren min spør meg om jeg har en kjæreste, vil jeg kunne si ja, og hvis hun spør om at jeg skal ta han med hjem, så kan jeg svare; ikkeno' problem!  Dette kan jeg se for meg med Fredrik - jeg kan til og med se rødmingen min i ansiktet i det vi entrer inngangsdøra. Huff, kjenner gåsehuden nå også ...

Men tingen er at - jeg har bare kjent han en uke. Men du vet når du virkelig kan føle på deg at det er det du vil? Det er ikke bare hormonene som bobler, eller hjertet som trenger en eller annen å være glad i - det er bare hele deg, som forteller deg at 'hallo, kjør på!''. Jeg tror at hvis 'kjærligheten' entrer døra, så vet du det. Du trenger ikke tid til å tenke, du trenger ikke tid til å bli kjent med personen, du bare vet det. Jeg kan selvfølgelig ta feil, og bli lurt av meg selv ... Men faktisk, det ligger noe der. Sist gang dette skjedde så fikk jeg meg en kjæreste som varte i godt over et år. 1 år er en stund det altså..
Om forholdet var bra, er en helt annen sak... men jeg elsket henne jo..

Det som er skikkerlig kjipt - det er at Fredrik er reist bort på en sånn 'band turnè' og lar meg sitte igjen her alene, sutrende om at jeg vil ha han her i Oslo, selvfølgelig uten at han selv er klar over det. Får håpe han sitter og sturer litt selv (hah! I wish!) Men imårra blir det fyll, så selv om den edru'e meg ikke vil ringe han (vil ringe, men tørr ikke. Hva skal jeg si?) så vet jeg at den fulle meg kommer til å ringe han.. Får håpe han setter pris på det!
- Do you have the love of your life ... at least for the moment?
- Har du snublet over en som virker som 'the love of you life... at least for the moment'?
- Har du gitt opp hele greia?
~ Eva
 

Én kommentar

Kai

11.sep.2010 kl.00:07

I've given up. Long story

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits