Vær så snill, ikke igjen?

Min kjære Fredrik er virkelig en flott fyr - og jeg kan ærlig si at han er noe av det mest fantastiske jeg har vært bortti. Det er ikke hver dag en gutt er omtenksom og kjekk samtidig, men dette er jo gammel nytt. Dere vet  jo dette allerede.
Jeg er veldig dårlig til å skjule at det er noe jeg vil skrive om, derfor blir innledningen min veldig dårlig - så jeg får heller gå rett på sak.

Jeg har jo et veddemål, som sier at jeg må pule Fredrik før året er omme. Først trodde jeg at det kanskje kom til å bli et problem, et problem i den forstand at jeg kom til å slite med å legge det fram for han. ''Hei skal vi ha sex?''.. klient, og jeg er ikke løs heller. Selv om halve verden tror det. Det ble ikke et problem. På onsdagen tekstet jeg og Fredrik, meningen var at han skulle komme å møte meg - sammen med noen venner, men han kunne tydeligvis ikke. Om han løy eller om det er sant vet jeg ikke, og det gidder jeg ikke å stusse over heller. Det blir bare masse unødvendig tankegang. Da jeg kom hjem sendte jeg han en mld; ''Du skylder meg... ''. Det mente jeg ærlig at han gjorde, for det var andre gang denne uken han avlyste med meg. En halv time, til en time senere fikk jeg svar. Der sto det;
''Eva. jeg er kåt. Vil du være min fuckbuddy?''. Der og da ble jeg overveldet av lykke. Dette var jo det jeg ville - dette var jo det jeg hadde strebet etter..
Noen timere senere innså jeg at han var ute etter sex. Ikke et forhold. Men som en god venn av meg sier;''En vei inn til guttens hjerte er via sex''. Hun har kanskje et poeng, og det kan jo hende at det var bare en unnskyldning til å begynne å kysse meg - til å begynne å være mye med meg. Det er i hvert fall det jeg sier til meg selv.

Men det er nå, 2 dager senere at jeg innser at sist gang jeg hadde en fuckfriend så forelsket jeg, meg. Og endte opp såra. Herre gud, av og til skulle jeg ønske at jeg var 4år igjen og min største beskymring var at jeg ikke fikk lørdagsgodt på lørdagene.
~ Eva

Én kommentar

Kai

19.sep.2010 kl.14:40

Herregud. Jeg håper du ikke svarte noe på det. Vær så snill. Det er neste slik jeg har det med han jeg liker. Ikke si ja. Det er ikke verdt det. Og ikke hør på henne venninna. Det er ikke sant! En gutt skal like deg for den du er og for den du velger å være, ikke for hva du kan gjøre i senga. Ikke gjør dette, vær så snill. Du har følelser for han, men det har ikke han og det er veldig vondt å innse dette etter hvert. Don´t, please?

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits