Tørkeperiode.

Det er veldig lite aktivitet på bloggen for tiden - gir veldig lite skriveglede folkens! Er det kanksje ingen som leser i det hele tatt? Merkelig.

I det siste merker jeg at det har blitt veldig lite på meg. Altfor lite sex - jeg har faktisk ikke hatt sex på 3 måneder nå!
Det er altfor lenge ... men jeg er ikke en slik person som ligger med hvem som helst. Jeg har lyst til å ligge med en jeg er glad i, slik at sex'en blir enda bedre! Jeg er litt gammeldags, men man skulle faktisk ikke tro det om meg. Jeg har jo ryktet som 'løs'. Hvor det kommer fra det vet jeg nesten ikke. Jeg har faktisk et rykte på meg om at jeg har lugget med en 40år gammel mann. Unnskyld meg?  Jeg har ikke lugget med en så gammel mann, det høyeste jeg har vært i alder er faktisk bare 21. Dessuten har jeg ikke hatt så mange sexpartnere at det gjør noe. Faktisk bare 4! Mitt første, eksen min, eksen min og en festnatt. Likevel har jeg ryktet som løs. Det er sikkert pga all den dirty talken!  Men jeg kan bare ikke noe for at jeg er stor i kjeften.

Hvordan ser folk på deg?
Stemmer inntrykket med hvordan du egentlig er?
~ Eva

Én kommentar

♦ Sofie Gêmeos

23.sep.2010 kl.14:47

Jeg vet ikke hvordan folk ser på meg, men Hønefoss er en jævla rykteby, så er sykt forsiktig med hva jeg gjør i den :p alle vet alt dagen etter det skjer noe.

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits