What to do?

Kan noen fortelle meg hva jeg skal gjøre? Vær så snill?

Jeg har ei venninne, ikke en hvem som helst venninne, men bestevenninne. Hun har endelig funnet seg en gutt hun liker, som får hun til å føle seg bra og lykkelig. Etter en lang periode med dritt, har hun funnet en hun føler hun vil satse på. Dette fortjener hun, virkelig! Hun er en fantastisk jente som fortjener alt det gode hun kan få. Men som ved alle lykkelige ting som skjer, finnes det en hake. Denne gangen er tydeligvis denne haken meg..

Problemet er at hun tror jeg vil ta fra hun gutten hun er forelsket i! Dette stemmer virkelig ikke. Hun mener jeg flørter med han - kaster meg over han. Ja, jeg skal inrømme at jeg er flørtepus, men jeg ville aldri, jeg gjentar aldri kastet meg over en gutt min aller beste venninne er forelska i. Jeg vet selv hvor ille det føles, hvor ille det er å bli "frastjålet" noe som man vil skal være sitt eget. Jeg vil ikke, under noen omstendighet, utsett min aller beste venninne for noe så ille. Spesielt ikke når jeg vet hvor fælt hun har hatt det tidligere! Det kunne ikke falt meg inn. Ikke i edru tilstans, ikke i fylla!

Denne gutten som hun er forelska i, har rota med flere andre på fest, mens hun selv har vært til stede. Han vet ikke noe om at hun har følelser for han, og oppfører seg som gutter flest - kysser på hvem som helst i fylla. Er det i sånne situasjoner man burde få en aha- opplevelse, en liten oppkvikker? Er det nå man burde tenke "Kanskje det ikke er de andre jentene som kaster seg over han, men han som er generelt glad i jenter?" Ikke vet jeg. Men er det en ting jeg helt sikkert vet, er det at jeg ikke skal være med gjengen når han er tilstede. For alt blir feil. Selv om det er han som setter seg ved siden av meg, han som setter seg bak meg, eller han som snakker med meg... ender det opp med at det er jeg som blir den store stygge ulven.

Jeg holder meg heller unna, enn å risikere å miste en helt fantastisk bestevenn!

"Hat og Kjærlighet lekte gjemsel -Kjærighet gjemte seg i en busk. Hat skulle sjekke om det var noen i busken. Hat hentet en pinne å stakk den inn i busken hvor Kjærlighet gjemte seg. Kjærlighet ble truffet i øyet og ble blind - blind kjærlighet"

 

~ Hanna

Én kommentar

jeg sier bare !!! støtt venninden din. Hadde han vært glad i henne hadde han aldeles ikke hat øyne for noen andre en henne. Vær venninden hennes og veiled henne og fortell at hun fortjener det beste. PS: kjønner det hvis denne fyren ville flytte til bergen og har snakket om det lenge, om han er en som er glad i deg vill han nok ha deg på besøk, men avstand kan også gjøre et hjerte glemsomt ikke bare kjærlig :) håper det ordner seg for deg og venninden din. Just remember friends are ther forever, lovers come and go!!!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits