He´s just not that into you.

Har du noen gang villet noe? Følt at det har vært så riktig det i det hele tatt går ann - men så vil ikke den andre det? Engang var jeg så flørtepus at det gjorde vondt for hvert eneste menneske jeg tråkket over. Så flørtepus at jeg bare såret alle på min vei - jeg sluttet. Innså at det gjorde for vondt for alle andre, og for meg selv. Jeg har en for høy samvittighet til å gå rundt og såre andre uten å bli påvirket av det. Nå merker jeg at jeg gjerne skulle ha hatt flørtepus modusen fremdeles - for det var det som gjorde det så enkelt å få en gutt til å falle for meg. Jeg vil så gjerne at Fredrik skal falle for meg, at det gjør vondt å tenke på at han ikke er interessert i akkurat det. Gutter er gutter vettu, tenker som regel bare på en ting. Setter alltid seg selv først, ser seg aldri rundt, tenker aldri over ting to ganger.  Jeg skjønner at jeg setter det litt på spissen, men av og til er det slik det føles.

Det er ikke slik at jeg kan avskrive fullstendig at han ikke er interessert, for jeg har ikke spurt direkte og han har ikke sagt noe som avkrefter det hele. Bortsett fra; "Jeg har ikke de følelsene enda.". Enda er jo et godt tegn?
Jeg og Fredrik har jo fått en litt rar historie hittil - til dere som har lest innleggene skjønner hva jeg mener (for dere som ikke har, og er interessert bare skroll nedover og let etter innlegg fra Eva) det har rett og slett bare blitt helt fucked up! Og jeg tillot meg selv i å føle tiltrekkning ved første blikk - jeg lot meg selv slippe følelsene. Om det er følelser som egentlig bare er malt fram fordi jeg trenger så innderlig å bli elsket, eller om det er ekte det vet jeg faktisk ikke...

Det er slik at Fredrik aldri tar insiativ til å ta kontakt med meg. Eller han gjør det noen ganger - men altfor lite synes nå jeg. Og han tar aldri intiativ til å komme bort heller - jeg må alltid dra han med. Eller .. jeg trenger ikke å dra han, han trenger bare en invitasjon først. Han er veldig opptatt av å ha nærhet med meg, og han setter pris på det hver gang jeg holder han i hånden, gir han en klem, et kyss på kinnet, stryking i nakken - men jeg gjør det jeg også altså! Han skjønner tydeligvis ikke det.

I hate that I love you boy, I hate that I need you so.
~ Eva.
10 kommentarer

Malin Rasmussen

04.okt.2010 kl.21:30

Ja...

LISA♥

04.okt.2010 kl.21:54

bra innlegg : ) !

LISA♥

04.okt.2010 kl.22:17

//awww <3

c h a n e t t

05.okt.2010 kl.17:38

Hahah,morsomt :) vurderingen din kommer slutten av uken :)<3 kos deg!

c h a n e t t

05.okt.2010 kl.17:39

forresten,veldig bra innlegg! du skriver bra<3

lmareen :>

05.okt.2010 kl.18:30

bra skrevet :)

Silje Kramer

05.okt.2010 kl.19:46

Så bra du skriver! :)

SV; Mnja , greier nok ikke velge .. :( tusen takk , det hjelper å høre trøstende ord !

Emilie

06.okt.2010 kl.14:40

Utrolig bra innlegg! Du skriver bra! :-)

HELENA

06.okt.2010 kl.14:45

utrolig kul header, og du skriver bra :)

Emilie

06.okt.2010 kl.14:50

sv; Det var det også! :D hihi, helt enig!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits