Farlig spill!

Jeg er så dum! Jeg er rett og slett hjernedød. Hvorfor kan jeg ikke bare holde meg unna han?

For to måneder siden ble det slutt med typen. Han hadde vært utro to ganger, og jeg orket ikke å bli såra mer - jeg slo opp. Tiden etterpå gikk overraskende bra, og jeg var helt sikker på at jeg hadde kommet meg over han. - haha, yeah right! For en uke siden var det  revyfesten som sto for tur. Og selvfølgelig skulle han være der han også. Det er nå jeg angrer på at jeg drakk den kvelden! Det endte selvfølgelig med at vi begynte å rote, noe jeg fikk høre veldig mange ganger dagen etterpå. "Er du dum?"- var setningen som hang i luften hele den skoledagen.  Både han og jeg skjønte at vi hadde driti oss ut, og dagen etter ville han snakke med meg.
"Hei :) Jeg føler at vi må snakke sammen i edru tilstand :) Når kan du møte meg?" - var meldingen som kom smygende inn på telefonen min.
Jeg sa ja, og vi møttes i friminuttet på skolen.

Vi snakket sammen, om alt og ingenting. Han sa at han ville ha meg tilbake og at han savnet meg. Jeg sa at vi skulle starte på nytt som venner. De 45 minuttene med snakking gikk veldig fort, og vi måtte gå inn til timen igjen. Det var så deilig å endelig kunne snakke med han. Den anspente stemninga som hadde vært der de to siste månedene var borte, og jeg var glad for at vi kunne snakke sammen uten at det var noe annet enn vennskap i lufta.

Høstferien startet og vi snakket  ganske mye sammen. Siden begge to var syke, hadde vi ikke bedre å gjøre enn å være på msn og facebook. Han begynte å si søte ting til meg igjen, og jeg må inrømme at det smigret meg litt. Jeg begynte å innse at jeg savnet han. Det var som om vi var tilbake til der vi var før vi ble sammen, og på en skummel måte så likte det.

Senere ringte han meg. Han spurte om jeg ville se på film med han. Jeg skulle ha sakt nei. Før jeg i det hele tatt rakk å tenke, satt jeg på bussen opp til han. Jeg var ikke nervøs, ikke i det hele tatt. Vi snakket, drakk kakao og så på film. Vi hadde det egentlig veldig koselig. Ettersom timene gikk, ble vi sittende tettere, tettere... og tettere... Til slutt lå jeg med hodet på brystet hans - jeg hadde savnet det. Han begynte å kose med håret mitt, og vi fortsatte å se på film. Jeg kunne merke at han så mer på meg enn han så på filmen, men jeg brydde meg ikke om det. Sannheten var at jeg ikke turde se på han, for jeg visste at han ville prøve å kysse meg om jeg gjorde det. Til slutt kunne jeg ikke dy meg - jeg ga etter. Jeg sudde meg mot han og jeg hadde rett. Et kyss ble til to, og to til tre. Alt virket så riktig - Der og da følte jeg at det var det eneste riktige. Han så på meg og smilte og vi fortsatte å se på film.

Klokken hadde blitt mye, og jeg skulle hjem. Han fulgte meg til bussen, ga meg et hadekyss og gikk sin vei. Det var først da jeg satt på bussen frustrasjonen min slo til.
- Hva var det jeg drev med? Hvorfor løp jeg rett inn i armene på den personen som har såra meg, løyet til meg og vært utro? Jeg fant ikke svaret på det. Til tross for at jeg vet hvordan han er, vet hva han gjør... greier jeg ikke holde meg unna han. Jeg har atter engang vist at jeg er det svakeste leddet. Det værste er at han vet at jeg er den svake. Han vet akkurat hva han skal si og gjøre, for at jeg skal smelte helt.
Dette er et farlig spill å spille. Jeg vet ikke hva jeg vil. Innerst inne vil jeg bli i armene hans, men jeg vet selv at det ikke går. Jeg kommer til å såre meg selv - kommer til å skuffe meg selv. Jeg kommer ikke bare til å skuffe meg selv, men alle vennene mine som har støttet meg også. De har vært der for meg, alle sammen. De har løfta meg opp når jeg har trengt det og stått ved min side å sett stygt på han når han har gått forbi. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Av og til ønsker jeg at dette året 2010 ikke hadde eksister. Alt hadde vært så mye lettere. Jeg hadde ikke trengt å bli kjent med noen jeg ikke greier å glemme...

"Sometimes love comes around and it knocks you down. Just get back up when it knocks you down, knocks you down"

~ Hanna

6 kommentarer

>Nora<

08.okt.2010 kl.19:40

likte din header :D

kommentere tilbake ?

marteL0VE

08.okt.2010 kl.19:41

du skriver bra :-)

Lena Marie

08.okt.2010 kl.19:44

Veldig bra skrevet, fint å få det ut! :-)

Håper det ordner seg for deg!

sandejentene-på vei mot topp !

08.okt.2010 kl.19:53

Fiiin blogg :)

Stå på vidre, du kommer til å nå langt :P

Kommenter gjerne tilbake =D

Lillekattepus.blogg.no

08.okt.2010 kl.19:58

søtt bilde!

Andrea - kommenterer tilbake :)

08.okt.2010 kl.21:52

Håper du klarer å løse det :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits