Sukk, hjerte, men brist ikke. Den du elsker den får du visst ikke.

Høsten bringer alltid humøret mitt ned. Men samtidig er det den tiden på året jeg er mest egoistisk, det er en tiden av året jeg tenker på 'hva vil du nå, Eva?' - det er om høsten jeg tar vare på meg selv. Tar et langt bad, skriver noveller, tar fram bok etter bok og leser, fordyper meg i fagene jeg liker, lakker negelene mine uten å haste meg i gjennom det.
Dessuten har jeg bursdag om høsten, det er i november, så høsten er høyepunkt med hverdagen min. Jeg merker også at jeg gir langt faen i gutter om høsten, de kommer etter jul. I fjor ble det slutt med kjæresten på denne tiden. Det er vel det at jeg behøver de 3 månedene med mørke og klar luft til å være for meg selv.
Selv om det er en del ting som trekker høsten ned - det er det at jeg trenger mer søvn enn jeg vanligvis trenger. Jeg kan sove 13 - 14 timer og likevel føle meg like utslått som jeg gjorde før jeg gikk og la meg. Men det er ikke så mye man kan gjøre med det, jeg synes likevel det er mer positivt med høsten enn negativt.
Men det er slik at jeg er veldig glad i å lese, jeg elsker også og skrive, men lese - det er livet mitt. Det gir meg en indre ro. Og det er en serie jeg leser om og om igjen - spesielt når det er høst/vinter ... Det er Twilight av Stephenie Meyer.

Det er også flere bøker, men twilight tar pusten min hver høst. Det er lettere å føle seg som Bella når temperaturen er litt rundt 8. C. Du skviser jakken nærmere deg for å få igjen varmen, du er kald på nesen, på fingrene. Luften er klar, og omgivelsene er akkurat slik som i boken.

Hva gjør høsten med deg?
Blir du deprimert?
Hva er yndlings tingen din med høsten ?
~ Eva

2 kommentarer

Malin Rasmussen

10.okt.2010 kl.01:38

Alle bladene, elsker å ta bilder da:D!

line cecilie

10.okt.2010 kl.01:51

bra skrivd! :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits