Gandhi has gone bad.

Venninner som gjør alt for å trekke deg ned. Gjør alt for å ta alt du har og bruke det. Når de endelig vet alt om deg, bruker de alt de kan om deg i mot deg. Jeg har en venninne, eller hun er egentlig bestevenninna til bestevenninna mi. La oss kalle henne Gandhi. Nettopp fordi hun er det motsatte av Gandhi. Hun virker ganske hyggelig, man har det morsomt med henne - men når du ikke vil være så mye med henne mer så plutselig bryter helvette ut. Hun kommer med anklager om at du er falsk, og at du rett og slett er ''ekkel''. Ja,vel så er jeg ekkel da. For jeg liker  virkelig å servere virkeligheten på et sølvfat. Jeg vil at folk skal innse hvordan de oppfører seg og at det ikke alltid er hele verden rundt som har feil, men også den personen. Jeg sier ikke at jeg er perfekt og gjør alt for å please andre, og at jeg virkelig ikke har en bjelke i øye. Jeg vet jeg har mine feil, og jeg prøver så hardt jeg kan for å forandre det jeg personlig mener er dårlig, også beholder jeg de tingene som folk kanskje ikke liker, men som jeg ikke vil forandre ved meg selv. Livet er fælt, og man kan ikke please alle til enhver tid. Det er alltid noen som kommer til å hate deg - uansett hva du gjør. Og de fleste har innsett det - og det kan jo hende at det er slik Gandhi har sett for seg livet. Men jeg mener at saken er litt annerledes når du mister hver eneste venn du får. Noe hun gjør. Den eneste vennen hun har, som har vært der lengre enn 1 år er Hanna. Hanna er den eneste som har holdt ut all den masingen hennes, all kontrolleringen hennes. Det skal hun virkelig ha creds for. For om det hadde vært meg hadde jeg pakket sakene mine for lenge siden og sagt; "Hadebra sucker!". Alle fortjener flere sjanser. Men alt har sine grenser.

Hvis jeg har en avtale med Hanna så kommer Gandhi fort og ødelegger. Hun ringer og skriker så høyt hun kan. Forklarer til Hanna at hun er et dårlig menneske som ikke ringte henne. Hun har sagt: "Du har alltid tid til Eva. Du har aldri tid til meg."
Er det ikke slik at man selv skal få lov til å velge hvem man skal være med? Er det virkelig så galt at hvis du ikke møter alle mellom bestemte tidsrom så er du plutselig en dårlig venn - og et dårlige menneske.
Hanna gjør alt for å få ting til å klaffe, og hun gjør en virkelig god jobb til situasjonen å være. Jeg vil ha Gandhi ut av livet til Hanna - fordi hun gjør alt så komplisert.

Før gikk Gandhi på en annen skole, og lot Hanna få lov til å leve sitt liv. Fordi hun hadde sitt eget. Nå har hun begynt på skolen vår, og mistet alle vennene sine. Hun er støkk med de som orker henne i klassen hennes, men de har ikke mye til overs for henne etter skoletid. Det er synd på Gandhi - og jeg følte virkelig med henne. Men hun gjør alt selv, hun driver alle vekk. Hun er Cruella. Ingen vil egentlig være vennen hennes.
~ Eva.

4 kommentarer

Ha en fin dag :D

Renate

26.okt.2010 kl.22:01

Sv: Ja, eller det vet jeg ikke, dette er faktisk første gangen jeg har følt at jeg har vært stolt over meg selv, så ja, kanskje det har noe med det og gjøre. :D

Fin blogg du har :D

Mz. L.A.

27.okt.2010 kl.12:50

Hehe, takk! Reklamerte egentlig litt for Cubus siden jeg jobber der :) Men er mye fint!

Marit ♥

27.okt.2010 kl.21:51

sv: du er ikke den eneste som er en liten gossipgirl-nerd innerst inne! :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits