SlafseLaila. God morgen til deg også.

God morgen til deg også, var det eneste jeg greide å tenke. Hun sto der med sitt perfekte hår, hennes perfekte kropp - sammen med hennes perfekte venninne. De snakket. De snakket høyt, og de lo. Klokka er kvart på åtte på morningen. Etter en stund la jeg merke til en irriterende lyd - jeg er egentlig slik at jeg fort irriterer meg over smålyder, men denne lyden var intens, men det var altfor tidlig på morgenkvisten til at jeg kunne plassere lyden. Det er slik at på morningen - eller med engang jeg har våknet - så går hjernen min på slowmotion. Det er helt utrolig hvor sakte hjernen min fungerer. 
  Etter en stund ble lyden mer irriterende og jeg greide ikke mer. Jeg snudde meg for å se hvor lyden kom fra, og lyden kom fra den perfekte dama, som sto der med sin perfekte venninne og snakket om uviktige ting.
"Har du sett hvor stor Anders er blitt eller?"
- " Ja! Han er blitt veldig stor - veldig annerledes enn det han var før."
"Ja, og ikke nok med at han er stor ellers, han er stor der også."  
Okej, tusen takk for informasjonen. Du skal ikke fortelle meg navnet hans også eller?
Slik at jeg vet alt om gutten.
Så begynte slafsingen igjen. Mens hun lo, og pratet litt til om den stakkars lille Anders. Det morsomte er jo egentlig at du skal tro på måten hun snakker på at hun er rundt 14- 15. Men denne damen var faktisk rundt 20 - 25.

Hun fortsatte med slafsingen, langt inn i øret på meg - og fortalte om den gangen hun var så drita at hun mistet sans og samling. ''Ja, du vet etter at jeg var hos dere den dagen vettu.. *slafs slafs*"  da greide hun tydeligvis å havne i sengs med han Ruben 'vettu'...  Da må venninna nikke og si litt 'mhm, men han er jo ikke så ille da''.
''JO. det er han. Fyfaen..."
Jeg kan ærlig si at jeg koblet ut etter det der. Jeg ble så sinnsykt irritert - og ble stående å håpe på å aldri ende opp slik. Det er ikke det at hun snakker om sex høyt som er flaut, det er det at hun slafset meg inn i øret, mens hun klaget over at bussen var full og at hun ikke likte nærkontakt.  Etter hva det virker som kjære Laila så er du litt for glad i nærkontakt. Jeg vet jo nesten alt om Ruben og Anders. Stakkars gutter -
de vet sikkert ikke at de lå med gossip girl.

Hvordan startet morningen din i dag?
~ Eva.

6 kommentarer

StineCamillasinblogg

11.nov.2010 kl.12:57

Sv: Jeg har slitt veldig mye med sykdom gjennom årene jeg også. Men forkjølelse som kommer sånn plutselig, er så utrolig fælt. Samtidig som jeg sliter masse med magen og får i meg lite mat fra før av :(

Uff, høres ikke bra ut.

Ja, vinteren kom tidlig synes jeg =(

Klem Stine Camilla

Therese Birkeland

11.nov.2010 kl.13:26

den begynte med frokost og skole :)

Isabell

11.nov.2010 kl.13:47

sv: jeg tåler ikke eplejuice :(

Yasemin.

11.nov.2010 kl.15:45

herlig skrevet :) min dag begynte med en god frokost og opprydding i skapet på badet :) hehe.

Lena Marie

11.nov.2010 kl.22:09

HATER slafsing!! :-p

Min morgen startet kaldt med en gåtur til skolen i nærmere ti minus :-)

Sabita

12.nov.2010 kl.10:01

Har akkurat stått opp, så jeg vet ikke helt :p

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits