Logikken er simpel.

Hvor tidligere du starter festen - og slutter å drikke, hvor fortere blir du fyllesjuk. Høres ikke så sinnsykt smart ut eller hva? Men det er faktisk veldig smart.
Vi begynte å drikke ordentlig rundt klokka 3. Vi skulle ut å spise klokka 6, og være ute av huset til halv 6. På 2 og 1/2 time kan du få i deg nok. Jeg vet hva jeg snakker om. Jeg var slydings klokka 4, og det ble verre utover ettermiddagen.
Vi spiste - selv om det først var tvil om vi først fikk bli, vi var jo ikke gamle nok, og vi var jo "tydelig beruset" i følge kvinnen som serverte oss. Hun serverte oss fort, og vi følte fort at vi var uønsket. Vi var ute derfra klokken 8. Når man er full blir man gjerne veldig sentimental - det er veldig veldig fælt å være uønsket. Så vi dro opp til den kjente Ali Mohammed for å fortsette festen. De andre fortsatte å drikke, men jeg merket kvalmen komme snikende innpå. Jeg hadde fått i meg altfor mye, og nå kom fyllesjuken. Akkurat nå er klokken ti over 11, og jeg er fyllesjuk. Den fylle følelsen du vanligvis våkner med på natta/morgenkvisten, den sitter jeg med nå. Det gjør at jeg forhåpentligvis får sove godt i natt, og ikke spurte ut på toalettet for å spy opp sprit til 500 kroner og mat til 200.
Skål til deg, og *gulp* til meg ... Jeg skal seriøst slutte å drikke.

Tips til hvordan jeg kan slippe å lide akkurat nå? (ikke si; du skulle ikke ha drukket. Tro meg, jeg vet det.. Men det er alltid etter jeg har drukket)
~ Eva

5 kommentarer

Yasemin.

13.nov.2010 kl.22:22

vet ikke hva du kan gjøre nå - men til nestegang, ta en allergipille før du begynner å drikke :)

marteL0VE

13.nov.2010 kl.22:44

liker bilde;)

<3Sol Corneelia

13.nov.2010 kl.22:48

Ta allergipille før du drikker :)

Yasemin.

14.nov.2010 kl.11:34

sv; har bare hørt det hjelper :) har ikke den egenskapen at jeg blir fyllesyk :p hehe.

Ali Mohammed

14.nov.2010 kl.16:44

Ta en ukon før du begynner å drikke, og en når du har slutta å drikke. Den smaker ikke SÅ ille, og den funker faktisk! :D

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits