We all learn to make mistakes and run from them.

Hei, jeg føler meg forferdelig som skriver et innlegg over Theresa. Det burde stå der - fortelle dere om at folk egentlig ikke har det så godt. Folk du tror har det helt flott med seg selv, har det egentlig helt jævelig. Vi kan innimellom være så selvsentrerte. Av og til ser vi ikke andre enn oss selv. Theresa sitt innlegg er en oppsiktsvekker. Det burde få deg til å tenke. Så tenk! Har bestevenninna di det egentlig helt bra? Har kjæresten din det egentlig bra? Kan du hjelpe? Kan du si noe annet enn; ''Bit det i deg, ta deg sammen! Det kommer til å gå bra!"  Innlegget hennes er rett under mitt. ( Link: http://thelovemeadow.blogg.no/1289983779_you_just_have_to_give.html )

Livet er tydeligvis ikke så godt for alle av oss. Vi alle har problemer vi gjerne vil dytte vekk - ikke innse at vi har.
Theresa har det, Maria har det, Hanna har det - og selvfølgelig har jeg det. Vi er en gjeng med fucked up ungdommer. Som ofte ikke ser meningen med livet. Men vi biter det i oss, av og til svikter vi oss selv. Jeg tror ikke Theresa egentlig gjør det hele for alle andre - for å lære alle andre en lekse. Hun gjør det for seg selv, hun gjør det for å prøve å overleve hverdagen. Prøve å sove den natten, slik at du kan begynne på nytt dagen etter. Livet er et helvette.

Som jeg har sagt tidligere er min måte å overleve på det å lese, skrive. Lesingen skjer når jeg er skikkerlig deprimert. Skrivingen skjer når ting blir bedre igjen. Jeg har faktisk begynt å skrive igjen. Det er herlig. Det skal bli en roman. Jeg gleder meg til å få andre til å lese det - gi tilbakemelding. Jeg gleder meg virkelig!

Jeg skal på Harry Potter i natt. Jeg gleder meg!

Skal du på midnattspremiere? Om det... prøv å gjett hvem jeg er!
Har du en venn som har det helt jævelig?
~ Eva.

4 kommentarer

Helene & Espen

18.nov.2010 kl.11:03

Kjempe fin blogg blir kansje fast leser her ja:)

Komenter gjerne tilbakke og bli med i konkuransen på 1000 kr på gt:P

Yasemin.

18.nov.2010 kl.13:24

bra skrevet :) er fælt å ha venner som har det ille :\

abook

18.nov.2010 kl.20:15

fint innlegg !

akkurat startet ny blogg, sjekk ut mine nyeste innlegg !

Lena Marie

19.nov.2010 kl.08:38

Jeg er så sur for at jeg ikke får sett Harry Potter før søndag eller mandag, fml!! :-p

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits