Sommerfugler i magen!

Hvem har vel ikke hatt den kriblende følelsen i magen rett før man skal noe?  Måten oksygenet fyker rundt i magesekken på, som en ukontrollert tornado, får deg til å trekke pusten ekstra dypt inn. Jeg har sommerfugler i magen nå.

I helgen var jeg hos en venninne. Hun var alene hjemme, og selvfølgelig ble både jenter og gutter bedt med inn. Vi koste oss med en klein "Truth og dare" bok, og alkoholen sto fremme på bordet. Etter å ha bytta klær med en av guttene, vært hushjelp i 30 minutter og fortalt kleine sannheter om meg selv, fant vi ut at vi kanskje burde ta kvelden. Siden kl var 04.30 var det ingen mulighet for å ta bussen hjem, så alle sammen sov likså godt over.

Jeg hadde tidlig fått god kontakt med en av guttene der, og jeg merket at kjemien var på topp. Han var rett og slett en storsarmør. Natten kom og det var trangt om sengeplassene. Vi slo sammen to store sofaer for å utnytte alt vi kunne. Jeg ble liggende i samme sofa som storsjarmøren min. Vi delte teppe, og han holdt rund meg helt til jeg sovnet. Han var allerede våken da jeg lukket opp øynene. Vinduet hadde stått oppe, og den iskalde lufta hadde spredd seg rundt i hele rommet. Alle de andre sov. Det var da tingene utviklet seg.
Det hele begynte med litt småkyssing. Han holdt meg tett intil seg - vi skalv av kulde, begge to. Kyssingen ble mer intens, og hendene våres befant seg alle andre seteder enn oppå pleddet. Han sa hele tiden at jeg var søt, og han fotsatte å gi meg komlimanger om hvor pen jeg var. Den uskyldige småkyssinga hadde nå ført til sex. Vi brydde oss ikke om at det lå 5 andre å sov i samme rom. Vi gjorde oss ferdige så stille vi kunne, og gikk tilbake i sovemodus

Jeg våknet av at de andre begynte å stå opp. Klokken hadde blitt 13.30 og folket begynte å dra. Jeg trodde det skulle bli megakleint å våkne opp ved siden av en totalt fremmed jeg bare hadde møtt en gang. Jeg tok feil. Istedenfor den trykkende, kleine følelsen, ga han meg et kyss og spurte om jeg hadde sovet godt. Det siste han gjorde før han dro, var å ta telefonen min og ringe seg selv.
- Nå har jeg nummeret ditt, sa han og smilte søtt. Jeg smelta helt.

Så nå sitter jeg her på rommet mitt, med sommefugler i magen. Han har spurt om vi skal møtes, og jeg svarte ja. Jeg sitter å ser på at klokken tikker, fortere enn vanelig. Etterpå skjer det. Om under en time ser jeg det sjarmerende fjeset hans igjen. Sommefuglene tar over kroppen min!

~ Hanna

4 kommentarer

Sol Corneelia

25.nov.2010 kl.16:13

Awww. Så innmari søtt da !

Ingrid J. :]

25.nov.2010 kl.16:34

næmmenn, så koselig! <3 :D Forelskelse er herlig, and so is sex! ;D

Tina Adele

25.nov.2010 kl.18:19

så søtt :D håper det kommer innlegg om møtet da!

Elise Ervum

25.nov.2010 kl.19:37

ntaaa, så søtt! :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits