Can we try that again?


Du merker spenningen sette seg i kroppen. Han titter ned på deg, han lener seg sakte fram - og stopper. Det er din tur til å gjøre resten nå. Til å få det til å bli så perfekt som du bare har drømt om. Du lener deg noen cm fram, leppene deres møtes nesten nå - det er teaterpausen som gjør nervene gale som skal spille en rolle nå. De sekundene teaterpausen varer, den altfor lenge, men egentlig så korte er over. Leppene deres møtes, hans er harde og stive - og hovedsakelig føler du at du bare kysser en vegg. Du presser øynene hardere sammen, vil ha dette til å fungere. Men det går rett og slett ikke. Hele kysset er en katastrofe!
Selvfølgelig er kysset en katastrofe. Når man kysser noen for førsta gang så er det enten mega kleint eller en katastrofe. Begge deler holder hverandre i hånda uansett.

På film, og i bøker så forklares alltid det første kyss som noe fantastisk - som var den siste dråpen til at alt ble flott, også levde de lykkelig alle sine dager, helt til gutten var utro med bestevenninna. Kremt... anyways.
Vi må bare innse det. Første kyss misslykkes. Selvfølgelig er det noen man bare klaffer sammen med, og det blir aldri no' kleint og alt er fryd og gammen. Hver regel har et unntak. 

Har du en episode som du ikke glemmer? Gjerne en god èn, men helst en dårlig èn.
Har jeg totalt feil? Hva synes du?
~ Eva.

Én kommentar

Ha en fin kveld :D

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits