You're so ugly when you cry. Please just cut it out.

Det har seg slik at vi jenter gjerne vil ha en gutt som er tøff, men som også har en søt side. Han skal være treningsfreak - men han skal tilbringe mest tid med deg. Vi er så kompliserte at det vi søker, det eksisterer ikke. Tingen er at vi tror at vi vet hva vi vil ha - men egentlig så aner vi ikke.
Eva, vil du ha en følsom fyr? Som kan gråte seg i gjennom Titanic med deg? I teorien; gjerne. I praksis; nei takk!

For tingen er at vi liker å tro at vi leter etter en fyr som kan gråte like mye som oss, være like følsom som oss - men det vi egentlig leter etter er en som kan hjelpe oss å holde oss unna farer. En som kan beskytte oss når vi trenger det. En som tørr å gå inn i skapet for å sjekke at det ikke er noen monstre der. Det er det vi leter etter. Men vi vet også at når vi finner denne fyren så er det en stor risiko for at han kommer til å såre deg på en eller annen måte. Han er en tiger - han kan ikke bli holdt i bur.  Vi liker tanken på det, vi liker det i praksis også - helt til han sårer oss. Helt til han ligger under en annen jente. Eller banket opp din aller bestevenn fordi han tittet litt lurt på deg.

Egentlig er det ingenting som er 'din type' ... for du vil ikke ha badboyen, og du vil heller ikke ha sutrekoppen.
Jeg kan ærlig si at når jeg tilfeldigvis havner oppi en situasjon der det innebærer en gutt som sutrer som en bitter gammel tante, da løper jeg. Bokstavelig talt; jeg løper!  Jeg er ikke interessert i å se en gutt blotte ut alt om sine indre følelser. 'jeg har så lav selvtillit, hun vil ikke ha meg. Ingen vil ha meg. Ingen elsker meg'. Gutter kan for all del slippe ut noen tårer i ny og ned. Ingen er perfekte, ingen er sterke nok til å bære alle sine byrder. Men byrdene skal være store, og de skal ikke holde på i en evighet. Jeg er ikke interessert i å høre de samme sutrete kommentarene dine om og om igjen. Måned etter måned. been there, done that. and I'm tired of it.

~ Fra en irritert Eva som er lei av at hun ikke vet hva hun selv vil, og lei av sutrekopper som bare klager over livet til enhver tid.

Én kommentar

Friends 4-ever

28.nov.2010 kl.22:31

Utrolig bra sagt, btw bloggen vår fyller 2 år i dag : )

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Eva, Theresa, Hanna og Maria sittende bak et tre og hviske over hvor fælt livet er.

Kategorier

Arkiv

hits