Bitch Puh-lease?

Det er grenser til hvor mye sarkasme et menneske kan inneholde. Alle har sine dager der sarkasmen dekker stemmen, og ingenting noen andre sier gir egentlig mening i dine øre. Selvfølgelig, det er normalt å føle at man er bedre enn andre. Selv om janteloven ber deg holde deg til helvettes langt unna - men det er slik fakta er. Det er slik det er å leve i den Vestlige verden. Who can blame us?
Men når sant skal sies, så tåler jeg ikke folk som dekker stemmen sin med sarkasme dagen lang, dag ut dag inn. Det gjør deg til en besserwisser. Ingen liker besserwissere. Alle ignorerer dem, fordi besserwissere får deg til å føle deg null verdt. De krenker deg. Om de mener det, eller om de ikke mener det. Det kan jeg ikke svare på. For det vet jeg rett og slett ikke.
Jeg har en besserwisser i livet mitt - eller hun er temmelig forbanna på meg akkurat nå, så jeg vet ikke om hun er en del av livet mitt lenger. Okey, så går hun på skolen min da!

Hun er så nedlatende ovenfor meg. At jeg aldri i hele mitt liv har følt meg så mye som en bæsj - som jeg gjør når hun er i rommet.
Det er ikke fordi hun er smoking hot.. Na-ah. Hun er ikke den peneste kniven i skuffen, for å si det på den måten. Men dette handler ikke om utseende hennes - det har aldri gjort det. Det handler om personligheten hennes. Hvordan hun får meg til å føle meg som en skitten ,brukt kondom, som man helst bare vil kaste. Så jeg konfronterte henne. Nå har hun sletta meg på facebook, og rett før hun gjorde det så sa hun:
"Du er så umoden."   Haha, når ble det modent å fjerne folk fra vennelista si?

Så-åh. Jeg ba om unnskyldning.
Hvorfor jeg gjorde det? Dunno. Felt for it?
Det har seg slik at jeg ikke liker å være uvenn med folk. Det er ikke slik at jeg nyter det.. så jeg gjør alt for å fikse opp i ting som i utgangspunktet ikke er min skyld. Okey, jeg hadde ikke behøvd å gi henne all den kritikken samtidig. Og det kom kanskje litt hardt fram. Men c'mon hun har holdt på slikt et halvt år. Jeg synes jeg har rett til å rase i fra meg...

Men etter at jeg ba om unnskyldning, så fikk jeg beskjed av min kjære besserwisser om at hun synes så synd på meg. Hun synes så synd på meg, fordi jeg ikke greier å møte og stå opp for problemene mine. Bitch say what? Er du seriøs? Var det eneste jeg greide å tenke. Har ikke moren hennes lært henne at du ikke skal synes synd på folk som ikke synes synd på seg selv? At du ikke skal synes synd på folk som har det bra med seg selv? Jeg synes ikke synd på henne - selv om hun ser ut som gårsdagens loff, og har en attitude som gjør at oldefar snur seg i graven. Nei, om hun greier å være den hun er - og er stolt av det ! Så skal ikke jeg synes synd på henne. Men da skal hun faen meg ikke synes synd på meg heller. For jeg synes ikke synd på meg.
AMEN!

~ Eva.

2 kommentarer

elinechristine

29.nov.2010 kl.21:31

åh gad, know the feeling. hahah, sykt bra skrevet :)

Vilde SG

29.nov.2010 kl.21:53

bra skrevet :)

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits