When you see my face hope it gives you hell, hope it gives you hell.

Jeg har en venninne som jeg har vært god venn med siden ungdomsskolen. Vi har den samme mongolide humoren og matcher bra. Jeg trodde aldri at hun kunne være så falsk og overfladisk som jeg har fått rett i trynet den siste tiden.

Mot slutten av førsteklasse på vgs endret ting seg. Jeg dreit meg ut på fest og kysset venninnen min sin type (en annen venninne). Etter det var hun og jeg bitre fiender. Vi var en liten gjeng før dette skjedde, vi hadde det bra sammen - vi tre. Men når gjengen ble splittet, visste ikke venninnen min hvem hun skulle gå til. Så derfor gikk hun til hun andre fordi "hun ikke hadde noen venner". Bullshit.
Kort forklart så jeg ikke stort til hun resten av det året.

Neste året hadde uvennen søkt på en annen skole og kommet inn. Venninnen min lovte at det aldri skulle skje igjen, og at hun var så utrolig lei for det. Jeg gikk rett på. Og hva tror dere nettopp har skjedd?
Hun ga blanke faen i meg for den nye flickvannen til eksen min. Og selvfølgelig kom uvennen tilbake som havnet i akkurat den samme gjengen igjen.

Jeg har tulla med før at jeg ikke ser på hun som en ekte venn, denne gangen mener jeg det.

Men jag bare skakar av meg och går vidare!Flere med overfladiske venner som har dytta deg bort for andre?

// Maria

2 kommentarer

Katrine Naas

30.nov.2010 kl.13:41

har vært borti den ja.. men man kommer seg gjennom det, og man har vel andre venner som man stoler mer på? :) det hadde iallefall jeg! og det er jeg glad for den dag idag, at jeg fant ut hvem som var mine EKTE venner før det var altfor sent!

mindiary

30.nov.2010 kl.19:26

Har vært borti det ja, det er utrolig sjipt!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits