I'm not a freak just 'cause you called me one.

Det er ikke noe å skjule. Jeg er thelovemeadows personlige geek.  Ikke skoleflink, jeg tror Hanna vinner den prisen, men lesefreak, tvfreak. Jeg skriver, og jeg leser - og når jeg ikke gjør det så linker jeg meg videre fra watch-series.com eller surfthechannel.com. Jeg kan gjerne lese en bok om og om igjen - mer enn gjerne. Jeg kan pusle med en novelle uten at noen har bedt meg om det. Faktisk akkurat den dag i dag så holder jeg på med en roman. Yes da, Eva har begynt å skrive en roman.
Jeg startet engang tidligere, men jeg orket ikke mer etter omtrent 70 - 80 sider. Historien kjedet meg. Så jeg prøvde på nytt - vi er oppe i 30. Jeg tror dette kommer til å fungere. Hva som skjer når jeg er ferdig vet jeg ikke enda. Vi tar det som det kommer. Men! det er ikke det poenget mitt er.. I det siste så har livet mitt vært kjempe kjedelig. Det har ikke skjedd noe spennende. Bortsett fra de høylytte somalierne på bussen, og de trangsynte gamle damene på trikken. Old news, everybody knows about that. Det gjør at jeg blir sittende hjemme (frivillig faktisk, veldig overaskende) og glane på serie etter serie. Jeg liker det. For vinteren gjør meg så slapp, så sliten. Så hvorfor ikke sette seg ned med en sesong av etterlannet? Det gjør jeg.
Største nerden av dem alle. Vanskelig å tro nå? Nei, det var det jeg tenkte meg. Jeg liker'e. Det er det man burde gjøre om vinteren. Det er koselig! Og vi får jo veldig mye inspirasjon spesielt fra en tv-serie. Ja, du gjettet riktig. Gossip girl... xoxo  ~ Eva.
(faen de bilde greiene skal faen meg ikke være lette...)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits