Whooops.

Jeg har det alltid slik at om jeg er skikkerlig forelsket, så venter jeg lengst mulig med sex'en - og når det endelig er tid for sex'en så er jeg grise nervøs. Jeg er så nervøs, at jeg tror hjertet skal hoppe ut i gjennom brystet mitt. hvorfor? det aner jeg ikke, jeg vil bare at det skal bli perfekt. Og når jeg skal ut på tur for å få ting perfekt, så blir det aldri perfekt. Er du interessert i hva jeg tenkte skulle gjøre det hele perfekt? Alkohol.  Fail? yes, big time.
Det var ikke alkohol til oss begge da, vil jo ikke gjøre han impotent. Så jeg bøttet ned på det lille jeg klarer før jeg merker det i toppen og gikk ut døren. nybarbert, med et ekstra trusesktift i veska (jeg blir alltid fullstendig gjennomvåt) og så var jeg ikke lenger full, jeg var beautiful. Yeah right.

Jeg sluntret inn døren. "Hei,vennen." sa han og gikk imot meg for å gi meg en klem. Han kysset meg lett på munnen.
-" har du drukket?" - "har du en øl?" var svaret mitt. Han nikket og gikk opp trappene for å hente ølen til meg. Jeg drakk den opp, og følte meg enda mer beautiful. Nå begynner forspillet. Det er digg, han er digg. I det han skal trenge fingrene sine inn i meg, innser jeg at jeg virkelig MÅ tisse. Jeg unnskylder meg, og går på badet for å tisse. Jeg tørker meg, og innser at nå er jeg ikke våt lenger. Faen. Jeg kommer sånn halv sexy inn til han, tror jeg da. Og setter meg ved siden av han, drar tak i nakken hans og fører munnen mot min for å råkline med han.

Etter en liten stund bryter han ut av kliningen og sier; "Eva, jeg sleiker deg ikke nå." Selvfølgelig ikke, jeg er jo ikke tilbakestående. Jeg skjønner at det er turn off. Men at han måtte si det til meg som om jeg var 6 år var også en turn off. Så jeg ble irritert og latet som ingenting. Da vi endelig kom til sex delen så var jeg ikke våt. Ikke våt i det hele tatt, men han trengte seg inn i meg. Det var da ikke deilig... Vi prøvde i 15 minutter - men ga opp fordi jeg ikke synes det var noe gøy, jeg var irritert og tenker at jeg vil stikke opp til Hanna og gjengen i stedenfor å være her med min idiotiske kjæreste av en gutt som en tørr loff. Jeg tok på meg klærene. Trengte tydeligvis ikke den trusa, og gikk i forveien. Han kysset meg hadebra, og jeg stakk opp til folka. Jeg hukser at det første jeg skrek da jeg kom opp var: "Johan fikk meg ikke engang våt!"  Guttegjengen hans var der, og brøt ut i latter. Jeg følte meg fremdeles beautiful og løp rundt og lo - mens jeg bøttet inn på mer alkohold.Lenge leve meg, fordi jeg aldri blir våt når jeg skal.
~ Eva.

2 kommentarer

Kristin - 16 år og gravid

04.des.2010 kl.21:18

Hahaha, huff da :-p

Hanna

05.des.2010 kl.23:11

Jeg må inrømme jeg lo meget godt, da du kom inn å slengte den kommentaren ut i lufta!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits