Ice cold, but still the one

Og plutselig vet alle det..

Jeg må bare fortelle dere at jenter er noen av de verste skapningene jeg vet om, de griner, skriker og lager drama om alt. Jeg orker ikke sånt, selv om jeg kan lage et helvettes drama selv noen ganger. Jeg har alltid likt å være med gutter fordi de ikke lager drama, trodde jeg..


Plutselig går det ikke ann å ha en one night stand uten at hele tredjeklasse vet om det neste dag, til og med når jeg ga streng beskjed om at dette skulle ikke ut. Dette er ikke noe jeg er stolt av og ingen må få vite om det. Men nei da. Han fortalte meg at han ikke ville skjule det, han liker det, han er stolt av det. Kan han ikke bare gå å grave seg ned i et hull før jeg gjør det. Orker ikke at folk skal gå rundt å snakke om det.

Synes det er helt forferdelig at han liker meg nå. Jeg har prøvd å ikke snakke til han for å se om det hjalp, men fant ut at herregud vi går på vidregående, vi er faen ikke fjorten år lenger, så jeg prøvde å fortelle han rolig at jeg er langt ifra over eksen min, jeg er ikke ute etter et forhold og jeg er ikke interessert så det kommer ikke til å skje noe mer, desverre.

Jeg tror denne breakupen har fått meg til å bli mer mann enn jeg var.
Jeg tenker som en mann, har sex som en mann og prater som en. Håper jeg bare ikke begynner å lukte som en også.

Men nei, han gir seg ikke. Han er sur fordi jeg oppfører meg som en bitch og kaller meg "hard to get". Plutselig går jeg inn på profilen hans på facebook og der står det jaggu meg på statusen hans "Ice cold, but still the one".
Ehem.. Tror ikke det nei.

Jeg vet ikke en gang hva jeg tenker nå. På en måte er jeg glad for at dette skjedde for det er bedre å bekymre seg for dette enn for eksen min.

Theresa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits