"First time"

Før eller senere får man spørsmålet. Ikke hvilket som helst spørsmål, men DET spørsmålet. Jepp, du vet hva jeg mener.  Det lille spørsmålet, som det er så utrolig kleint å snakke om.
Hvordan var min første gang? Vel...

Det hele startet med at vi så på film. Tankene mine var rettet mot skjermen, og sex var det siste jeg tenkte på. Ting var, og er veldig komplisert mellom oss, og det siste jeg ville, var å gjøre noe dumt... Ha, yeah right!
Vi ble sittende tettere og tettere jo lengre ut i filmen vi kom - han begynte å småkysse på meg.
"Litt smålyssing kunne ikke skade", tenkte jeg, og fortsatte å se på filmen. Før jeg visste ordet av det lå han over meg. Jeg tenkte langt ifra klart, men visste innerst inne at dette... dette var ikke bra. Samtidig ville jeg bare få det hele overstått. Jeg var veldig sent ute i forhold til venninnene mine, og jeg hadde hele tiden gått å hørt på hvor jævelig det var -hvor vondt det gjorde. Selv om jeg hadde hatt sjangsen flere ganger før, hadde jeg ikke baller nok til å utføre det. Jeg må inrømme at jeg ble litt småskremt av alle meninger og utsagn om "Den første gangen".

Tightsen var allerede av, og jeg visste at nå var det no way back. Jeg var nervøs, og hadde forbredt meg på det værste. Nå skjedde det... han presset junior inn i meg. Jeg kjente.... ingenting? Jeg ble meget overrasket der jeg lå. Skulle ikke dette gjøre vondt? Hæ?...
Vi gjorde oss ferdig, og jeg  hadde litt mixa tanker i hjernen. Ikke gjorde det vondt, men det var heller ikke spesielt digg. Nå var det hele overstått, og jeg måtte flire litt over at jeg hadde gruet meg så veldig.

Det komiske med denne historien, er at den andre gang var mye vondere enn den første. Vet ikke om det sier litt om størrelsen på junior til min første? *onskaksfull latter*

Hvordan var din første gang?

~ Hanna

4 kommentarer

♥ monicabby

06.des.2010 kl.22:48

Hahah , slik tenkte jeg også etter første gangen , " det gjorde ikke vondt " liksom :-p Jeg kan skrive om min første gang på bloggenmin kanskje , en dag :-)

Tina Adele

06.des.2010 kl.22:55

samme her.. ble egentlig litt forbauset, for hadde hørt så mye " åå, det gjorde så vondt" osv, men nei :)

Kristin Daisy

06.des.2010 kl.23:18

Første gangen min, synes jeg egentlig at var den beste.. Merkelig nok men ja! :P xD Vondt gjorde det heller ikke :P

Hanna

06.des.2010 kl.23:46

Godt å høre at jeg ikke er alene! Hehehe

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits