My first time. Del II

Siden Hanna fortalte om sin første gang så kan jo jeg gjøre det også. Jeg kan ærlig innrømme at jeg fortale noen av de skrekkhistoriene til Hanna. Fortalte henne hvor jævelig det var. Fordi for meg var ikke første gang akkurat et ideal.
Første gangen min, så ble jeg lurt og mange vil si det er en slags voldtekt.
Men så mener ikke jeg helt at det var voldtekt, for jeg dukket opp i utgangspunktet. Jeg valgte selv å sove over hos han, jeg valgte selv å entrè døren hans. Jeg er ikke et voldtekts offer, og det er ikke slik at jeg går rundt og benekter det. Men jeg, jeg ble dopet ned. Jeg fikk noe i drikken min.

Tingen er at jeg og en venninne bestemte oss for å stikke en tur til min største forelskelse ever (da var han det), han sa at han virkelig ville ha meg. Han sa han begynte å elske meg - og at jeg hadde forandret han. For jeg visste at han var en player og bare ute etter en ting. Men han overbeviste meg, et helt år, om at han var blitt annerledes. Jeg gjorde han annerledes. Han var 21, jeg var nettopp fylt 14. Sex var noe jeg ville bli ferdig med. Sex var noe som alle syntes var så fordømt godt - og jeg måtte få vite hvor godt det hele egentlig var.
Selvfølgelig hadde jeg hørt alt om hvor vondt det var, og det var jeg klar over. Men jeg håpet på at det hele var over etter min første gang. Men når alt kommer til alt, så var jeg ikke interessert i sex. Det var ikke derfor jeg hadde dratt fra kongsvinger, løyet til min mor, for å være nede i sentrum - mens jeg ventet på at han skulle slutte på jobb, for så å ta 411 bussen opp til lillestrøm. Det var for å endelig se han igjen. Det hadde gått et år, jeg savnet han, og jeg var lei tekstingen.  Jeg ville ha han nærme meg, jeg ville at han skulle kysse meg.

Jeg fikk det slik som jeg ville. Det gjorde jeg jo. For kvelden begynte med at han kom inn med to rusbruser - en til meg, og en til Thea (som venninnen min heter). Vi satte på en skrekkfilm, og jeg lå i armkroken hans. Han prøvde seg ikke på noe. Ingenting annet enn å stryke meg over håret, så kinnet - og kysset meg på munnen noen ganger. Men han kysset meg ikke så mye at det ble forstyrrende. Jeg trodde virkelig at han hadde forelsket seg. Så jeg lot følelsen falle over meg, dekke til meg, og kjente på det å være forelsket i Ruben. Rusbrusen ble tom, og jeg var på vei til å hente mer da Ruben reiste seg opp i full fart og sa at han kunne gjøre det.  Ja vel, hvorfor ikke?
Han kom tilbake, med to til. En til meg, og en til Thea. De var åpnet, vi trengte ikke å tenke mer på det.

Filmen ble ferdig, og jeg hadde så vondt i ryggen så jeg la meg i sengen hans - og ga han klar beskjed om å holde seg på sofaen ved siden av Thea. Men tydeligvis så var han lei sofaen, og ville ligge ved siden av meg. Jeg tenkte ikke noe annet enn at det var søtt. Han holdt rundt meg, mens vi alle glante på tv. Plutselig kjente jeg en skarp magesmerte. ''HVA? Mensen skal ikke komme nå.'' var det eneste jeg tenkte på, og hadde hatet meg selv om det hadde kommet. Jeg reiste meg brått opp og vinket Thea med meg - hun ble med på toalettet. Hun hadde vesken i hånden og klar med en pakke bind om jeg blødde. Jeg dro ned trusa.. det var ingenting. Jeg forklarte Thea at jeg følte meg svimmel, og hadde vondt i magen. Hun sa hun følte det samme. ''Synes du ikke den smakte rart?'' sa hun plutselig, jeg nikket ivrig til svar. Men tenkte ikke noe mer på det da vi gikk ut.

Kyssing ble til klining, klining ble til fingring. Fingrig ble til; ''skal vi ha sex? Det spiller ingen rolle om det er de her eller om det er den der.'' sa han og pekte fram og tilbake mellom hendene sine og pikken sin. Jeg sa ingenting, og han tok det som et 'ja'. Han kastet Thea ut, som btw sjanglet.. (hun pleier ikke å sjange etter to rusbrus)...  Og der var jeg igjen med han. Jeg var ikke redd for han, jeg var ikke redd for det som kom til å skje. Jeg hadde ingen følelser. Hva som egentlig foregikk inne i kroppen min den kvelden det aner jeg ikke. Noe rart var det i alle fall. Men tilbake til handlingen; han dyttet seg inn i meg. Jeg merket det - det var som om noen røk etterlannet. Det sved - men hvor lengre han holdt på, hvor mindre gjorde det vondt. Men det var ikke eksakt deilig heller. Mer vondt enn digg. Jeg husker i hvert fall at jeg var veldig glad for å bli ferdig med det hele. Han sovnet etter noen minutter, og jeg gikk inn i stua (der en annen sofa var). Der satt Thea med en øl i hånda.
-"Det må ha vært noe rart med den rusbrusen, for dette smaker bedre!" sa hun og pekte ned på ølflasken.
Jeg satte meg bare ved siden av henne, tok ølen og drakk halvparten opp i en slurk og mumlet. "Kan vi dra hjem nå?"

~ Eva.
Lyst til å dele din første gang?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits