Everybody needs inspiration, everybody needs a soul.

Theresa vet ikke hva det er blitt av henne, Maria er blitt til en person hun ikke selv vil være, Hanna sitter igjen med verdens største klump. Hva med Eva? I Eva sitt liv, så skjer det ingenting. Det er ingen fuckfriend som juger henne oppi trynet, ingen x-kjæreste som kaster diamanter etter henne, og ingen kjæreste som dumpet henne og lot henne bli igjen som et vrak. I livet til Eva, så skjer det absolutt ingenting.

Det største som skjer i livet mitt nå er at stemoren min er irritert på meg, uten noen spesiell grunn i det hele tatt. Og jeg vil ikke noe annet enn å slå inn ansiktet hennes.
Okey, jeg vil ikke det. Jeg vil teipe igjen munnen hennes. At hun kjefter og at jeg i tillegg sitter å ser på grinefilmer gjør ikke dagen min noe bedre.

Jeg har gråtet meg i gjennom 'the last song' og merker sorgen fremdeles sitte i margen.
Så må jeg jo ærlig innrømme at jeg ikke er fan av Miley Cyrus. Hun har en irriterende latter, og stemmen hennes føler jeg kan være litt ... pålagt.

Derfor har jeg egentlig ikke hatt noen lyst til å se den filmen - nettopp fordi jeg ikke vil støtte henne. med å gi henne masse mer penger - så jeg bufret ulovlig på nettet. *hysj, hysj*
Og den var vakker, og jeg skal virkelig si at Miley fortjener de pengene hun får av den filmen der. Det gjør alle skuespillerene, bortsett fra hun blonde. Jeg tror hun het Ashley, hun var en bitch.


Anyhow. Bare et random innlegg før jeg legger meg her.
God natt, og hvis vi ikke snakkes. GOD JUL!
~ Eva.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits