2011, med en full Truls og mobiltyveri! WOHO..


Da er det på tide å blogge igjen, etter en ukes pause. Vell fortjent pause! I dag er den første dagen i 2011. Det har vært litt av en tur det å runde av året. Det er mye man skal i gjennom før man endelig kan vinke farvel til et år. Like godt som alle andre år. Jeg har gått i gjennom mitt, og alle har gått i gjennom sitt. Fyll, fyllesjuke, glade stunder og triste stunder. Stunder du ønsker du aldri må oppleve igjen, og stunder du skulle ønske kunne komme løpende tilbake.

Kvelden i dag har vært litt av hvert. Jeg og en av mine gode venner Trine sto på kjøkkenet og stekte en herlig kalkun, og fikset alt tilbehøret til den kjære kalkunen vår. Vi begynte vell med drikkingen klokken 14:00. Vi startet dagen med et glass hvitvin. Så kom den tid til at vi skulle spise, så åpne gavene. Alt var kjempe koselig! Men så måtte det jo skje noe. Man kan jo ikke gå 24 timer uten at noe dumt og vondt skal skje?
Partykræsjer'ne kom innom. Yes sir. De kom, og ville ikke gå. Til slutt fant vi på en unnskyldning og beklagde for at vi måtte kaste dem ut. Noe vi ikke gjorde... but you get the point! Da de endelig var fornuftige nok til å ta på sine jakker og sko, og endelig var ute av døren... Da stakk vi en tur innom toalettet. Det var spydd ned, og vasken var tett. HERLIG!  Er ikke det alle jentersdrøm? Neh..

Vi ringte, skjelte personen ut og løp etter han for at han fint skulle komme tilbake og rense den helvettes vasken, og tørke opp det rundt doskålen. Etter mye klaging og krav og unnskyldning så var de endelig ute av døra, igjen!
Etter en times tid, ble Karoline veldig beskymret. Hun fant ikke telefonen sin! Vi ringte den.. men vi ble satt på opptatt. Dude? Say whaaat!?  *lete litt rundt, ringe igjen* denne gangen er telefonen av. Enten er den stjålet eller så er telefonen veldig selvstendig. I lomma til Karoline hadde selvfølgelig partykræsjeren, spymannen vært. Så da var det ned på politistasjonen da. Seriøst? Må jeg virkelig i gjennom dette på nyttårsaften? Tydeligvis. Kanskje det er karma eller noe sånt, i så fall; fuck karma.

Etter å ha vært på politistasjonen og någe lunde fått opp stemningen snublet vi oss bort til bussholdeplassen. Der sto det tydeligvis kjentfolk.. ikke for meg, men for Ali Mohammed, og Adam (gjestebloggeren vår). De hang seg på, men stakkars lille Truls sto og spøy og sjanglet seg sånn någe lunde rundt med et smil om munn. Det skal virkelig den gutten ha, han prøvde å ikke ødelegge stemningen.

Alkoholen ble skylt ned, fyverkeriene ferdig, og Karoline hadde dyttet tunga si ned i kjeften på en eller annen av de 'kjentfolka'. Alltid kos med totally stranger make out! Så da, så moderlig som jeg er - passet jeg på Truls. Satte han på bussen, sendte folk avgårde for å kjøpe cola - for å så riste ut all kulsyren. Mens vennene hans stakk av, fordi de ville videre på en annen fest. Fyfaen for noen dårlige venner.. hva skulle Truls ha gjort uten meg?
Det er så fint at jeg er moderlig innimellom. Jeg burde egentlig hete Mor Theresa, men jeg er nok bare Eva. Menneskehetensskaper! Jeg fødte tipp tipp tipp tipp tipp *10000 oldemorra di.
God natt, og godt nyttår fra deres kjære Eva!

2 kommentarer

rudegiirls

02.jan.2011 kl.16:08

Godt nyttår til deg :D

camilla

02.jan.2011 kl.18:42

godt nytt år :D

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits