Sometimes I wonder where I've been.

Det er så rart å tenke på hvor fort fremtiden din kan forandres. Hvor fort du kan skife en mening til en annen. Fremtiden din som egentlig var blank, men nå har den blitt fylt med de største drømmer - hvor fort det hele kan forandres. Jeg har nemmelig hatt slike drømmer som har vært for store for den jeg er, det gjør at jeg ikke føler jeg kan gjøre de tingene jeg vil, så jeg har ikke turt å drømme om det. Jeg har ikke turt å drømme om mine egene drømmer. Det var en helt vanlig onsdag. Jeg, Anita og Frank satt og pratet om uviktige ting - vi lo og var fullstendig useriøse. Men plutselig snudde tema seg over til fremtiden, spørsmål om hva fremtiden ville bringe.. Jeg merket en klump i halsen - jeg vil ikke snakke om dette, for jeg hadde fremdeles virkelig ingen aning om hva jeg vil bli.

Anita snakket om at hun virkelig ville flytte til London, og å bo der. Jeg sa at jeg gjerne kunne tenke meg og bo i London et års tid bare for å jobbe - for å prøve noe nytt. Men Frank mente at vi måtte tenkte større, drømme større! Så både jeg og Anita bestemte oss for å tenke større, drømme større. Begge to er sinnsykt glad i bøker. Derfor foreslo Frank; hvorfor ikke bare leie et lokale og start deres egen bokhandel!? For en skremmende tanke, men så sinnsykt spennende! Hvorfor ikke? Vi vet jo selvfølgelig at det kan gå til helvette, men tenk om vi lykkes? Tenk om vi greier det. Tenk om vi blir en kjent skjede? Dessuten, siden vi er så unge - så vil det virkelig ikke gjøre noe om vi failer. Vi kan bare reise tilbake til Norge (eller forsåvidt fortsette å bo i London) og studere videre. Når man er 40 så føler jeg at det hele blir en annen sak, du kan ikke plutselig bare reise til London for og åpne en bokhandel.

Fremtiden min virker ikke så blank lenger - og jeg skjønner at for deg som leser det her; så virker det hele for absurd. For risky - man burde ikke gjøre slike ting. Det er for risikofylt. Men når du har en drøm, og du har en sjanse til å realisere den - Da griper du tak. Det viktigste er jo at man er glad i det man driver med. Om jeg får lov til å drive en bokhandel, ha et godt liv ved å leve av bøker, og kanskje skrive noen selv så vet jeg at jeg kommer til å bli en veldig lykkelig kvinne. Og om drømmemannen tilfeldigvis tar en tur forbi, så kommer jeg til å ha alt her i verden.

Spørsmål;
// Har du en drøm du gjerne vil realisere?
// I så fall; tror du at du får det til?
// Hva tror du jeg burde gjøre for å lykkes?

~ Eva.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

17, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits