I built a home for you ... for me.

Livet mitt er slitsomt. Det er slitsomt å være meg.. Men det er så mange ting som er fint med å være meg også. Det at jeg alltid har det siste ordet, folk henvender seg til meg med engang det er noe. Folk er alltid interessert i min mening. Det hjelper veldig, det hjelper det å føle at noen setter pris på deg. Setter pris på, og tenker på deg - før de tar en besluttning. Jeg er veldig moderlig av meg, som gjør at alle kommer og spørr om de burde gjøre noe, vennene mine kommer og spør om hvordan de skal steke egget. Veldig grunnleggende enkle ting.

Jeg liker det. Jeg liker også at i timene så setter Kim seg ved siden av meg, for å få hjelp med oppgavene. Det gjør at jeg vil gjøre oppgavene, for å hjelpe han. Han hjelper meg, ved å trenge hjelpen min. Det er kanskje en litt rar ting å si? Rart å si at jeg liker at andre mennesker er sårbare, og trenger hjelpen min...? Men det er ikke det at jeg liker at folk er sårbare, eller jeg tror ikke at jeg liker at folk er sårbare. Jeg bare liker å føle at jeg duger til noe. Føle at jeg gjør en forskjell. Der har du meg, Eva - i et forbanna nøtteskall, atter engang.

"To laugh often and much; to win the respect of intelligent people and the affection of children; to earn the appreciation of honest critics and to endure the betrayal of false friends. To appreciate beauty; to find the best in others; to leave the world a bit better whether by a healthy child, a garden patch, or a redeemed social condition; to know that even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded."
~ Eva.

2 kommentarer

Therese Birkeland

19.jan.2011 kl.13:42

hærlig

line cecilie

19.jan.2011 kl.16:06

herlig, ja!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits