I'm tired of rumors starting, I'm tired of people lying...

- "Er det noe på gang mellom Hanna og x'en hennes igjen?"

For all del, det er bare å spørre! Men dere kan i det minste komme til meg å spørre om det. Ikke løp rundt å lek Se & Hør med mindre dere er sikre på at påstanden er sann. Ved å løpe rundt til alle andre, skaper det et fælt lite rykte, som sprer seg fortere enn vinter-influensaen.

Altså, selv om jeg går til skolen med x'en min, fordi vi starter samtidig og ser hverandre på skoleveien, betyr ikke det at jeg løper rett inn i armene hans igjen. Ærlig talt folkens? Selv om vi befinner oss på samme sted og slår av en liten prat, trenger dere ikke se ut som encellede amøber, som akkurat har falt ned fra månen.
Greit nok at det er litt weird at man slår følge med x'en sin til skolen. Men hey? Det betyr ikke at baby og giftemål er det neste som står for tur!

Så, som dere opplyste mennesker kanskje har fått med dere, så har jeg ingen planer om å gå tilbake til x'en. Det ble slutt for en grunn, og den grunnen er ikke glemt. Så please! Ro ned egga litt og ikke skap drama fordi hverdagen deres er for kjedelig. Håper den lille lyspæra opp i topplokket deres ble tent nå, og at disse småirriterende ryktene er på vei ut av hverdagen min.

I'm tired of rumors starting
I'm sick of being followed
I'm tired of people lying
Saying what they want about me
Why can't they back up off me
Why can't they let me live
I'm gonna do it my way
Take this for just what it is.

~ Hanna

Én kommentar

Line Cecilie Larsen

22.jan.2011 kl.12:05

irriterendes sånne greier der..

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits