Jeg er ikke redd for døden, jeg er redd for å leve

Jeg fikk svaret mitt nå.

Jeg prøver å tenke på at det at selv om jeg gråter, så betyr det ikke at jeg har tapt. Jeg skal komme meg gjennom dette uansett hvor mye det knekker meg.
Rett etter jeg skrev innlegget istad fikk jeg bitchslappen midt i trynet igjen. Hvorfor måtte det skje nå? Jeg var ikke forberedt..

Tumblr_lfdh56ww5f1qf77afo1_500_large

Jeg trodde jeg var kvitt han. Jeg har slettet alt med han, blokket han, alt for å ikke se navnet hans igjen. Men han forsvinner fortsatt ikke, uansett hva jeg gjør. Plutselig ser jeg bilder på facebook, bilder av han. Skulle ønske bildene var tagget for da hadde jeg ikke sett dem.
Men det jeg i hvertfall så, var det jeg har fryktet mest siden den dagen han slo opp.

Jeg er ikke i hans verden mer, så hvorfor er han i min?
Jeg prøver å kvitte meg med han, men tatoveringen brenner mer og mer. Jeg må få den bort. Jeg hadde tenkt til å beholde den fordi jeg ikke angrer på forholdet, men akkurat nå føler jeg at han ikke fortjener det. Han fortjener ikke å være en del av meg lenger. Han er ikke verdt det, jeg har ingen respekt for han lenger.

Jeg orker ikke mer. Jeg er lei av disse nettene, hvor jeg er fanget i mitt eget hode. Det er som et mareritt jeg aldri kan våkne fra.
Jeg er fanget..

Tumblr_kspj6s8kn91qzynq9o1_500_large

Vet ikke hvor lenge jeg klarer å skjule det lenger..

Theresa

Én kommentar

DIJE TAHIRI <3

27.jan.2011 kl.00:33

ojj uff....... det hørtes ikke godt ut!

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits