Let you live your life, pretend I'm okay.

Jeg spør meg selv hver dag om det er verdt det.

Det har gått tre måneder og jeg merker jo selv at jeg ikke er like lei meg som før, jeg gråter meg ikke i søvn lenger, og jeg tenker ikke på han konstant, men det gjør fortsatt vondt. Jeg har merket hvor annerledes jeg har blitt etter han slo opp. Hjerteløs.
Men jeg er ikke den eneste som har forandret meg.
Tumblr_lgd1fhzrk81qeqzrno1_400_large
Jeg klarer ikke å slippe noen inn på meg, uansett hvor hardt jeg prøver. Det blir på en måte ikke det samme når jeg fortsatt føler at jeg elsker en annen. Det er en gutt som hjelper meg veldig, han får meg til å slutte å tenke og bare le hele tiden, vi har det bra sammen, men jeg klarer fortsatt ikke å slippe han inn på meg. Jeg klarer ikke å like han på den måten. Jeg klarer ikke å se han på samme måte som eksen min..

Eksen min.. Det føles så rart å si det. En eks, er det bare det han er? Betyr det virkelig så lite?
Loveletter3_large
Jeg tenker på hva han gjør hele tiden, tenker på hva han tenker, hva han vil videre i livet sitt, hvem han snakker med, om han liker noen andre og om han tenker like mye på meg?
Jeg får det bare fortsatt ikke til å stemme. Vi er ikke sammen mer, vi er ikke venner, vi er ikke noe..
Vi er ingenting.
Vi er bare to mennesker som har hatt en fortid sammen. Thats it.

Jeg skulle ønske han hadde det vondt også, jeg er lei av å gå å late som at jeg ikke tenker på han mer, lei av å late som at jeg er glad når det svir inni meg hver jævla gang jeg er alene, jeg er lei av å føle denne sorgen. Vil den aldri ta slutt? Kan jeg ikke bare klare en gang for alle å gi slipp på han?
Tumblr_lfylueotzl1qeqzrno1_500_large
It`s time to move on
//Theresa

Én kommentar

Isabell

11.feb.2011 kl.02:11

Jeg vet akkurat hvordan du har det, gikk igjennom dette for et år siden ca, det er ikke noe gøy. Kjempe fint å høre at det begynner å gå bedre med deg! Lykke til, og du klarer dette.

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits