Easy come, easy go.

Da var det min tur da, etter min lille personlige streik fra bloggen fordi de andre jentene ikke skrev nok. Jeg blir trassig når jeg ikke får det sånn som jeg vil. Så her sitter jeg, på rommet - etter at gjengen er dratt hjem, alene i leiligheten og utslitt etter en sinnsykt lang dag med ikke noe annet enn stress og kos.
 Fått servert det at Hanna stakk til eksen sin, eller... jeg lirket det ut - selv om hun forsøkte å ljuge. Men som alle vet; jeg finner ut ting fortere enn noen aner, og jeg finner det ut uten å egentlig ville vite noe. Det bare kommer naturlig innom meg før det blir spredd videre. Om ikke så lenge så kommer nok hele skolen til å ha fått med seg at Hanna har overnattet hos eksen, og det er ikke jeg som sprer ryktene.

Men hva har egentlig skjedd i livet til Eva i det siste? Og for å være helt ærlig, absolutt ingenting. Bortsett fra at jeg er konstant sliten, og gjemmer meg bort i bøkene mine om kveldene.  Jeg har også dilla på grenade - Bruno Mars. Sånn btw.

Og når jeg ikke gjør det, så sitter jeg og drømmer meg bort. Drømmer meg bort til livet etter vgs. Livet der jeg ikke bor i Norge. Livet som faktisk bare er fylt av stress, men jeg tror nok at jeg liker meg i stressende omgivelser. Også har en av mine nærmeste venner fått et utbrudd der han kalte meg egosentrisk, og var en drittunge til de grader. Det var kanskje litt stort, hele den krangelen, for det var i en situasjon der man ikke skal bryte ut med sterke meninger - noe min venn gjorde. Men tilgitt, men ikke glemt! Livet går jo videre, hvem er jeg til å dømme. Jeg er da langt i fra perfekt.

Men jeg tror jeg hopper til køys, jeg skal seriøst prøve å skjerpe bloggingen min! Natta :)
~ Eva.

 

Én kommentar

Maliin-Kommenterer tilbake!

15.feb.2011 kl.23:15

Bruno Mars er så flink :D

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits