I kissed a girl and I liked it.

Jeg har jo vært sammen med en jente. Den jenta er faktisk mitt første lange forhold. Så er jeg bifil eller hva er jeg egentlig for noe? Jeg skjønner jo at folk blir forvirra, jeg skjønner at folk spørr. Men nå skal jeg legge kortene på bordet; Nei, jeg er ikke bifil.

En som er bifil er en som titter på jenter, en som kan se for seg resten av livet med en jente - som faktisk leter etter en jente, like mye som de leter etter en gutt. Jeg gjør jo ikke det - jeg leter ikke etter den jenta, jeg snur meg ikke to ganger rundt på gata etter en pen jente. Så jeg vil i bunn og grunn si at jeg er en hetro. For alle har sin periode der de lurer på legningen sin - alle har sin periode der de vil utforske litt forskjellige ting, bøye samfunnet sin grense, foreldrene sin grense og sin egen grense. Og jeg hadde den perioden, men den perioden er over den nå - det er ikke noe mer å hente der.

Det kan hende at du er helt uenig med meg, at hvis jeg først har vært sammen med en jente, så må jeg jo være bifil - uansett hva jeg sier etterpå. Men nei, det er faktisk lov til å ombestemme seg, og hvem er du til å prate? Kjenner du meg plutselig bedre enn jeg kjenner meg selv? Nei, du gjør ikke det.

Så til alle dere forvirra sjeler der ute som ikke skjønner seg på meg - nå står det her; svart på hvitt. Jeg er hetrofil! I hvert fall den dag i dag, akkurat nå... den 2.mars 2011, klokka 11:27. Spør meg igjen om 3 år, så skal jeg se om jeg har endret svaret innen da.
/ Eva.

Én kommentar

annemalenee

02.mar.2011 kl.11:44

jeg er det ikke, men jeg respekterer alle som er d !: D

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits