- Og der mistet jeg akkurat all respekt for deg.

Dobbeltmoral her, og dobbeltmoral der. Alle har opplevd det - ikke sant? Også finnes det mennesker som egentlig ikke tenker noe særlig over det, er litt mer sånn; ah, I don't give a shit...
Crew them. I'm not like that.

Jeg klikker i vinkel! Kroppen min blir knekt 90 grader i vinkel, og øynene mine lyser rødt. Så lite fan er jeg av dobbeltmoral. Så sett deg selv inn i denne situasjonen;

Klassen din den er noe for seg selv, og den er noe for seg selv i den forstand at den er helt fucked up. Du trives ikke, men du har så mange andre venner rundt på skolen at du bare biter det i deg - og tenker for deg selv; det kan alltids bli verre. Du har gått i den klassen i to år nå, og du er egentlig ikke lik noen av dem. Alle klassekameratene dine mener at du burde komme deg hjem til Tangerrud bakken, og jeg mener akkurat det samme om dem. Eller at de skal pelle seg på sosialen i stede for å snylte stipend fra lånekassa. Men en vakker dag - eller vakker og vakker. Så kommer det faktisk en ÅLREIT fyr i klassen din. Han har de norskeverdiene. Vi kom godt overens, som venner!!
Men en dag så var alt jeg sa galt. Han var hakkete og ekkel hver gang jeg sa noe. Jeg bestemte meg for å drite i gutten, jeg hadde overlevd før han kom, da kan jeg fint overleve etterpå.

Men en dag, klokka 02:00 så snakket han til meg. Dobbeltmoral very much? Og det gikk meg så fullstendig på nervene at jeg nesten fikk ryktninger hver gang han poppet opp på chatten. Etter litt for mye snakk fra hans side sa jeg i fra om at jeg hater dobbeltmoral, og at det ikke er greit å overse meg på skolen, for å så snakke med meg på facebook når det tilfeligvis passer han. Er man venner - så er man venner.  Han lurte på om jeg hadde pms, og jeg forklarte atter engang at mensen og pms har ingenting med saken å gjøre, jeg liker bare ikke mennesker som sier en ting, og gjør en annen - eller omvendt.

Så ikke dobbeltkryss meg. I'll just get very mad, because I'm that kind of a girl. 
//Eva.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits