I can't keep up with your turning tables.

Under your thumb I can't breathe. I won't let you close enough to hurt me...

Du skulle jo ikke forelske deg. Du har lovet deg selv at du ikke skulle forelske deg på nytt - for du vet hvordan det hele vil ende. Det vil ende med at du er den som gråter deg i søvn.

Du lovet personen at du ikke skulle forelske deg - for du visste hvordan det hele ville ende. Det vil ende med at personen ikke takler deg mer, og går sin vei.

Du lovet vennene dine at du ikke skulle forelske deg - for de visste hvordan det hele vil ende. De ville måtte være de som plukker opp restene av deg.

Du lovet deg selv at du ikke skulle forelske deg. Fordi det bare ville gjøre vondt.

- Men når du da lover deg selv dette, når du lover motparten dette, er ikke noe av ansvaret dyttet over den personen allerede da? Er det ikke opp til personen og trå forsiktig i hvert eneste skritt. Er det bare din feil?
Når motparten vet at det er like før - det er like før du faller hodestups. Er det da rett av personen og sende deg dobbelt signaler? Sende signaler som ikke gjør at du riktig vet hvor du står. Signaler som sier den ene dagen; jeg er virkelig ikke forelsket i deg. Men signaler som sier dagen etter; Jeg vil ha deg. Bare deg. Du skal bare være min!
Er det virkelig rett av meg og klandre meg selv etterpå da? Når motparten matet monstre inn i deg.

Nei, det er ikke bare din skyld. Minn deg selv på det; Det er ikke bare din skyld - om det er din skyld i det hele tatt. Du kan jo ikke noe for at du ble tiltrukket, at alt motparten gjør er sjarmerende - og alt han sier er himmelsk. Du kan ikke noe for at den personen er ment til å være din. Det er ikke din skyld.

Det hele er bare universet sin syke humor sin skyld. Du kan ikke noe for at du er en spillebrikke i et sykt, sykt, sykt spill.
~ Eva.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits