I'm sexy and I know it.

Endelig tilbake, etter flere måneder med fravær. Det var så lite å blogge om, men nå har livet og action endelig tatt seg inn igjen. Jeg tror at om det eventuelt blir no' blogging fremover så blir det jeg som blogger. De andre jentene har for mye å drive på med. Maria driver med sitt vanlige tull, Theresa vet jeg ikke hvor er - og Hanna har blitt sammen med drittsekken som ikke er drittsekk likevel. Hu er tydeligvis oppriktig lykkelig. 

Hva har egentlig skjedd siden sist? Jo, en del. Tingen er; jeg fant meg en fin jente. Ikke på den seksuelle måten, nei. Men jeg fant meg en fin jente som passet fint som en bestevenn... til tider.
Men hu var tydeligvis ikke noe å ta vare på likevel. Så nå er jeg kvitt henne... Typisk meg å miste folk på veien.
Jeg henger mer med en som bare var en god venninne - jeg må vel få introdusert henne også; Helena.

Helena og jeg er litt av en duo. Temperament til 1000, og humor slik at det jomer i veggene. Vi skal faktisk snart Egypt ( som selvfølgelig er et dekk sted, og ikke dit vi virkelig skal...) sammen med broren til Helena, og vår gode homovenn; Abel. Gleder meg sykt.

Helena er i bunn og grunn veldig egen på broren sin. Hu vil at jeg skal holde meg langt unna han, hu liker ikke tanken på oss i det hele tatt gi hverandre et kyss. Jeg hadde tenkt til å respektere den tanken, men det greide jeg jo ikke - som den løstøsen jeg er.
Lørdagen som var, så var vi i Kongsvinger. Jeg skullle få lov til å møte den kjære Aron (broren til Helena). Alkoholen i glassene ble bare mindre og mindre. Og hvor senere klokken ble hvor mer alkohol ble det i blodomløpet. Vi skulle endelig nache. Yeah... det gikk jo kjempe bra, alle gikk å la seg.
Siden ingen kunne kjøre meg og Helena til hotellrommet vårt, ble vi værende hos de vi allerede var hos, men det var mange mennesker der - så vi måtte kjempe om sengeplassene. Jeg og Helena bestemte oss for å kapre sengen til Aron. Dette fant han selvfølgelig ut - og prøvde å ta over sengen sin igjen. Hvordan vi endte opp å kline ved siden av Helena har jeg ikke peiling på .... Det bare skjedde.

Helena ble mer og mer irritert over hvor dypere og slafsete kyssene ble. Og mer og mer desperate ble både jeg og han på å få dratt av oss buksene og endelig get on with it.
Telefonen hennes ladet seg ut, og irritert stormet hu ut av rommet skrikende: FAEN TA DEG EVA!
 Det satte ikke en stopper for hverken meg eller Aron. Selv om jeg mumlet noe om at han måtte fikse dette, for han var broren hennes så hu kunne tilgi han, men jeg var bare en venn så hu kunne kvitte seg med meg om hu absolutt ville det. Men buksa hans gikk av, sammen med bokseren. 

Resten blir vel litt for privat. Ikke for dere - men min kjære Helena er en fast følger av denne bloggen. Jeg tror virkelig ikke at hu er interessert i å vite helt i detalj hva som skjedde. Vi holdt i alle fall på i et par timer, og til slutt fikk han seg selv til å komme på låret mitt, selv om det egentlig var meningen å komme i munnen min.HAH, Helena. Der fikk du den :) 
Vi får se hva som skjer nede i Egypt da. Skal nok få blogget om det her også... Se hvor vill Aron er i sengen. 
Se hvor vill JEG kan bli i sengen. Ha en god kveld videre. 
- Eva. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

The love meadow.

The love meadow.

18, Oslo

Well, I don't know how you people do it. All that emotional chow-chow. It's exhausting.

Kategorier

Arkiv

hits